Горіховий торт (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Що буде, якщо взяти пісочну основу, засипати її горіхами і залити ніжними вершками зі згущеним молоком? Правильно - неймовірно смачний і дуже ситний горіховий торт! Рецепт торта з горіхами від шефа
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Горіхи очищенні1 кг
Вершкове масло, охолоджене (для тіста)300 г
Пудра цукрова (для тіста)150 г
Борошно (для теста)500 г
Яйця (для тіста)2 шт
Розупушувач (для тіста)5 г
Яєчні жовтки (для заливки)9 шт
Тростинний цукор (для заливки)250 г
Вершки 30% (для заливки)250 г
Згущене молоко (для заливки)250 г
Додати в список покупок

Як приготувати горіховий торт – покроковий рецепт

рецепт пошагово орехового торта

Продукти для горіхового торта

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

как приготовить ореховый торт рецепт пошагово

как приготовить ореховый торт пошагово

1. Охолоджене вершкове масло збиваємо з просіяною цукровою пудрою до пишної консистенції

рецепт пошагово орехового торта

2. Борошно змішуємо з розпушувачем

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

как приготовить ореховый торт рецепт пошагово

3. Додаємо в вершково-цукрову масу яйця, але не всі відразу, а по одному. Після введення кожного яйця масу збиваємо

как приготовить ореховый торт пошагово

рецепт пошагово орехового торта

4. Всипаємо борошно з розпушувачем і замішуємо м’яке пісочне тісто

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

5. Загортаємо тісто в харчову плівку та ставимо на годину в холодильник

как приготовить ореховый торт рецепт пошагово

6. Форму діаметром 24 см змащуємо вершковим маслом і формуємо з тіста корж з бортиками

как приготовить ореховый торт пошагово

рецепт пошагово орехового торта

7. Накриваємо корж зверху пергаментом, засипаємо горохом або квасолею і підпікаємо в розігрітій до 160° С духовці 10 хвилин

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

как приготовить ореховый торт рецепт пошагово

как приготовить ореховый торт пошагово

рецепт пошагово орехового торта

8. Робимо заливку: збиваємо яєчні жовтки з вершками, цукром і згущеним молоком

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

9. Заливаємо горіхи і випікаємо торт в розігрітій до 150 ° С духовці 40-50 хвилин. Потім збільшуємо температуру до 180 ° С і випікаємо торт ще 5 хвилин. Готовий торт охолоджуємо й ставимо в холодильник на 2 години

рецепт пошагово орехового торта

Горіховий торт готовий!

Читайте також: Як приготувати торт «Монастирська хата»

Сосо Квирикеишвили

Дякуємо за рецепт шеф-кухарю Сосо Квірікеішвілі

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
Халва із гарбуза
Десерт із айви

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити