Горіховий торт (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Що буде, якщо взяти пісочну основу, засипати її горіхами і залити ніжними вершками зі згущеним молоком? Правильно - неймовірно смачний і дуже ситний горіховий торт! Рецепт торта з горіхами від шефа

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Горіхи очищенні1кг
Вершкове масло, охолоджене (для тіста)300г
Пудра цукрова (для тіста)150г
Борошно (для теста)500г
Яйця (для тіста)2шт
Розупушувач (для тіста)5г
Яєчні жовтки (для заливки)9шт
Тростинний цукор (для заливки)250г
Вершки 30% (для заливки)250г
Згущене молоко (для заливки)250г

Як приготувати горіховий торт – покроковий рецепт

рецепт пошагово орехового торта

Продукти для горіхового торта

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

как приготовить ореховый торт рецепт пошагово

как приготовить ореховый торт пошагово

1. Охолоджене вершкове масло збиваємо з просіяною цукровою пудрою до пишної консистенції

рецепт пошагово орехового торта

2. Борошно змішуємо з розпушувачем

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

как приготовить ореховый торт рецепт пошагово

3. Додаємо в вершково-цукрову масу яйця, але не всі відразу, а по одному. Після введення кожного яйця масу збиваємо

как приготовить ореховый торт пошагово

рецепт пошагово орехового торта

4. Всипаємо борошно з розпушувачем і замішуємо м’яке пісочне тісто

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

5. Загортаємо тісто в харчову плівку та ставимо на годину в холодильник

как приготовить ореховый торт рецепт пошагово

6. Форму діаметром 24 см змащуємо вершковим маслом і формуємо з тіста корж з бортиками

как приготовить ореховый торт пошагово

рецепт пошагово орехового торта

7. Накриваємо корж зверху пергаментом, засипаємо горохом або квасолею і підпікаємо в розігрітій до 160° С духовці 10 хвилин

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

как приготовить ореховый торт рецепт пошагово

как приготовить ореховый торт пошагово

рецепт пошагово орехового торта

8. Робимо заливку: збиваємо яєчні жовтки з вершками, цукром і згущеним молоком

пошаговый рецепт приготовления орехового торта

9. Заливаємо горіхи і випікаємо торт в розігрітій до 150 ° С духовці 40-50 хвилин. Потім збільшуємо температуру до 180 ° С і випікаємо торт ще 5 хвилин. Готовий торт охолоджуємо й ставимо в холодильник на 2 години

рецепт пошагово орехового торта

Горіховий торт готовий!

Сосо Квирикеишвили

Дякуємо за рецепт шеф-кухарю Сосо Квірікеішвілі



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Пахлава медова
Ванільні вафлі
Суп-пюре з овочів (фоторецепт)
Макаруни – рецепт печива
Домашній сир за 45 хвилин (фоторецепт)
Домашня панакота: 3 рецепта
Цукерки Пташине молоко (фоторецепт)
Хліб в хлібопічці
Вафлі в електровафельниці
Морквяний рахат-лукум
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пампухи з фруктами
Томатний суп (фоторецепт)
Сирники з шоколадом


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити