Персики сушені

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Сушені персики - корисна і смачна заготовка на зиму. Їх можна додавати в компоти або їсти просто так замість цукерок
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Персики1 кг
Сода за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати сушені персики:

  1. Плоди персиків перед сушінням сортуємо, відбраковуємо недостиглі, перестиглі, гнилі і уражені хворобою.
  2. Потім відібрані плоди миємо, розрізаємо на половинки і бланшуємо в 2% -му розчині харчової соди.
  3. Персики з кісточкою, що відділяється, розрізаємо по борозні на дві половинки, розкладаємо зрізом догори на столі, у ситі, і сушимо на сонці.
  4. Викладаємо персики на деко, застелене пергаментом для випічки, і сушимо в духовій печі за температури 65 градусів.
  5. Періодично перевертаємо і виймаємо з духовки для охолодження.

Персики сушені готові!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів
Консервовані нектарини
Київське сухе варення з груш
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Мариновані сливи на зиму: декілька способів приготування
Варення із зелених помідорів
Солоні зелені томати на зиму
Що намастити на хліб: 5 рецептів пасти для бутербродів
Що приготувати із зелених помідорів: кращі рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)