Персики сушеные


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Персики1000г
Сода0по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Персики сушим, без косточек, половинками. Плоды персиков перед сушкой сортируем, отбраковываем недозрелые, перезрелые, загнившие и пораженные. Затем отобранные плоды моем, разрезаем половинки и бланшируем в 2%-ном растворе пищевой соды.

Персики с отделяющейся косточкой разрезаем по борозде на две половинки, раскладываем разрезанной частью вверх на столе, в сите и сушим на солнце. Уложенные на противне, застеленном пергаментной бумагой, сушим в духовке при температуре 65 градусов, периодически переворачивая и вынимая из духовки для охлаждения.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
Густе полуничне варення
Швидкі малосольні огірки
Маринований горошок
Варення п’ятихвилинка з полуниці
Конфітюр з полуниці
Варення з полуниці без варіння
Варення з полуниці з цілими ягодами
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Варення із ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Варення із квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею