Торт Рижик на водяній бані

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Один з найпростіших тортиків — медовий торт Рижик, який готується на водяній бані
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста:
Вершкове масло150 г
Яйця4 шт
Цукор1 склянка
Мед2 ст.л.
Сода2 ч.л.
Борошно5 склянок
Для крему:
Сметана700 мл
Цукор1 склянка
Додати в список покупок

Рецепт приготування торта «Рижик»:

  1. Яйця, вершкове масло, мед, цукор і соду гарненько перемішати і поставити на водяну баню. Постійно помішуючи, добитися однорідної маси.
  2. Зняти з водяної бані і відразу вмішати в отриману масу борошно. Тісто має вийде не дуже густим і липким.
  3. Поставити тісто на 30 хвилин у холодильник.
  4. Через 30 хвилин дістати тісто з холодильника. Воно не повинно сильно липнути до рук, якщо все таки липне, то потрібно додати борошна.
  5. Розділити тісто на 8 рівних частин.
  6. На папері для випічки розкачати корж. Щоб тісто сильно не прилипало, можна присипати борошном.
  7. Проткнути виделкою корж по всій поверхні. Робимо це для того, щоб наш корж при випічці рівномірно піднімався та потім краще просочився кремом.
  8. Випікати коржі при температурі 180-200 градусів не більше 5 хвилин або до золотистого кольору.
  9. Гарячі коржі відразу обрізати за трафаретом потрібного діаметру (приблизно 24 см). Обрізки залишити для посипання готового торта.
  10. Приготувати крем зі сметани і цукру: збити сметану з цукром до повного розчинення цукру. Промазати кожен корж і боки торта кремом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Торт Кучерявий пінчер

Решту обрізків від готових коржів подрібнити блендером і обсипати ними весь торт.

Торт Рижик потрібно залишити в холодильнику на пару годин, щоб він просочився.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Піца народів світу
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Піта для шаурми
Аранчіні — простий рецепт
Грибний жульєн від МастерШеф
Що приготувати із курки на Новий рік — 5 рецептів
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Мімоза для дітей
Меню на Новий рік 2019
Пишний бісквіт — простий рецепт
Тефтелі із фаршу Асорті
Млинці по-ірландськи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо