Млинці з вишнево-горіховою начинкою від Лізи Глинської (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Масляна
Приготуйте смачні млинці на мінеральній воді з вишнево-горіховою начинкою. Рецепт млинців на воді читайте на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мінеральна вода250 мл
Молоко500 мл
Борошно250 г
Яйця3 шт
Цукор2 ст.л.
Рослинна олія3 ст.л.
Сода1 ч.л.
Оцет1 ч.л.
Вишня с/м500 г
Волоські горіхи90 г
Кукурудзяний крохмаль50 г
Цукор (для начинки) за смаком
Додати в список покупок

Продукти для приготування млинців з вишнево-горіховою начинкою

ГОТУЄМО МЛИНЦІ

1. Яйця збиваємо з цукром

2. Додаємо молоко (1/2 частина від загального обсягу) і перемішуємо

Читайте також: Млинці на сироватці

3. Всипаємо все борошно і перемішуємо до однорідної консистенції

Борошно з’єднуємо з невеликою кількістю рідких інгредієнтів і перемішуємо, щоб згодом у тісті не утворилися грудочки

4. Соду гасимо оцтом і додаємо в тісто

5. Вливаємо молоко, що залишилося і рослинну олію

6. В кінці додаємо мінеральну воду

  • мінеральну воду потрібно додавати поступово, стежачи за консистенцією тіста: воно повинно бути не дуже густим і не дуже рідким.
  • по консистенції млинцеве тісто має нагадувати кефір.
  • коли консистенція тіста вас влаштує, то можна підсмажити тестовий млинець. Якщо він вийде ажурний і тонкий, то мінеральну воду можна більше не додавати, а якщо щільний, то додайте ще трохи води.

7. Хорошо разогреваем блинную сковороду, выливаем в нее небольшие порции теста и обжариваем с двух сторон блины

Читайте також: Класичні млинці (фоторецепт)

ГОТУЄМО НАЧИНКУ ДЛЯ МЛИНЦІВ

1. Заморожену вишню злегка прогріваємо в сотейнику, щоб вона пустила сік. Додаємо цукор

2. Всипаємо крохмаль

 

3. Перемішуємо, повертаємо сотейник на вогонь і заварюємо крохмаль, постійно помішуючи

4. Знімаємо вишню з вогню і всипаємо рубані горіхи. Добре перемішуємо

5. Викладаємо начинку на млинець і загортаємо його трубочкою

Млинці з вишнею і волоськими горіхами готові!

Читайте також: Масляна — традиції, обряди і рецепти

Дякуємо Лізі Глинській за допомогу в підготовці рецепта

Ліза Глинська

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Печеня із курки в горщиках (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік