Лазанья від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухняРецепти на Новий рік 2019
Справжня лазанья по класичному італійському рецепту від експерта шоу «Все буде добре» Ектора Хіменеса-Браво. Цю лазанью можна приготувати як на вечерю, так і на святковий стіл
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яловичий фарш700 г
Оливкова олія1 ст.л.
Біла цибуля1 шт
Часник2 зубчик
Болгарський перець0.50 шт
Помідор без шкірки800 г
Томатна паста100 г
Молоко3 стакан
Пшеничне борошно50 г
Масло50 г
Сир чеддер400 г
Сир пармезан100 г
Листи для лазаньї250 г
Миндальний горіх за смаком
Сушений орегано за смаком
Сушений базилік за смаком
Сушений розмарин за смаком
Перець за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати соус болоньез

  1. Розігріваємо в пательні оливкову олію. додаємо мелений часник, рублену цибулю та дрібно нарізаний болгарський перець. Обсмажуємо, доки цибуля та часник не підрум’яняться. Солимо та перчимо.
  2. Додаємо яловичий фарш та перемішуємо. Коли фарш стане сіроватим, кладемо орегано
  3. Через 5 хвилин кладемо давлені томати, томатну пасту та трохи розмарину

Також можете додати в соус лавровий лист


Страва до новорічного столу: Мандариновий кекс


 

Як приготувати соус бешамель з сиром

  1. Розтоплюємо в пательні вершкове масло. Присипаємо борошном, ретельно перемішуємо та обсмажуємо до легкої золотавості
  2. Знімаємо масляну суміш (ще її називають ру) та даємо трохи охолонути
  3. В окремій пательні трохи підігріваємо молоко (1 стакан) та додаємо в нього ру (1,5 ст.л.). Прямо в пательні лопаткою взбиваємо суміш, щоб не утворилося грудочок
  4. Готуємо бешамель на дуже маленькому вогні, щоб соус не пригорів. Додаємо молоко. Перемішуємо та додаємо тертий сир. Знімаємо з вогню.

Ще рецепт лазаньї: Лазанья по-болонськи


Як приготувати лазанью

  1. Розігріваємо духовку до 220°С. Дно форми для лазаньї змащуємо соусом бешамель. На нього кладемо листи лазаньї та покриваємо їх соусом болоньєз
  2. Зверху знову кладемо листи лазаньї та болоньєз — робимо 5 шарів. Останній шар з соусу болоньєз посипаємо тертим сиром чеддер. Накриваємо його листами.
  3. Змащуємо їх соусом бешамель та посипаємо тертим пармезаном. Накриваємо форму кришкою та ставимо в духовку на 20-30 хвилин.

Викладаючи лазанью в форму, залишаємо місця по краям, так як під час запікання лазанья збільшиться в об’ємі

Готову лазанью нарізаємо порційними шматочками та прикрашаємо зеленню.

Читайте також: Пісна лазанья


Інші рецепти страв до святкового столу дивіться в нашій добірці Новий рік 2018|Всі рецепти


Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти
Брюссельська капуста зі свинячим стейком
Макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці
Макарони по-флотськи в мультиварці
Стромболі з грибами в мультиварці
Овочеве рагу в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви