Пісна лазанья

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоІталійська кухняВеликий піст
Приготуйте пісний варіант знаменитої італійської страви - лазанью з грибами і овочами
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Печериці300 г
Солоні маслята150 г
Капуста0.50 шт
Корінь петрушки0.50 шт
Морква2 шт
Ріпчаста цибуля2 шт
Помідори3 шт
Солоні огірки5 шт
Рослинна олія1 ст.л.
Томатна паста1.50 ст.л.
Борошно2 склянки
Вода (для тіста)1 склянка
Орегано за смаком
Чорний перець за смаком
Цукор за смаком
Лимонна кислота за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Приготування тіста для лазаньї

Борошно з’єднуємо з водою і ложкою рослинної олії. Замішуємо пружне тісто і залишаємо на 30 хвилин.

Приготування начинки для лазаньї

  1. Капусту шаткуємо і разом з тертою морквою, тертим коренем петрушки, дрібно нарізаною цибулею (0,5 шт.), сіллю, чорним перцем й орегано тушкуємо на розігрітій олії до м’якості (приблизно 10 хвилин).
  2. Маслята дрібно нарізаємо, викладаємо в розігріту рослинну олію й обсмажуємо, поки не зникне волога. Додаємо дрібно нарізані печериці, сіль, перець й орегано. Тушкуємо хвилину, кладемо дрібно нарізану цибулю (0,5 шт.) і смажимо до готовності печериць.
  3. В іншій пательні робимо зажарку: в розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо терту моркву, нарізані кубиками помідори (2 шт.) і томатну пасту. Наливаємо воду (0,5 склянки) і тушкуємо пару хвилин. Доводимо до смаку сіллю, перцем, цукром і лимонною кислотою.

Приготування лазаньї

  1. Тісто ділимо на кілька частин (не менше 4-х) і тонко розгортаємо – так, щоб кожен пласт відповідав розміру форми, в якій буде запікатися лазіння. Форму (краще взяти прямокутну) для випічки змащуємо рослинною олією і вистилаємо першим листом тіста.
  2. На тісто викладаємо шар тушкованої капусти, розрівнюємо і накриваємо його грибами. На гриби викладаємо томатну зажарку, а на зажарку – нарізані кубиками солоні огірки. Так робимо кілька шарів (не менше 4-х).
  3. Накриваємо лазанью листом тіста, прикрашаємо кружками помідорів, посипаємо помідори сіллю і орегано. Форму накриваємо фольгою. Ставимо форму в розігріту до 180 ° С духовку. Через 10 хвилин знімаємо фольгу і залишаємо лазанью ще на 20 хвилин.

Читайте також: Пісний квасолевий суп

Читайте також: Великий піст 2018 – меню на кожен день

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик в гранатовому соку
Як приготувати шашлик
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками