Пісна лазанья

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоІталійська кухняВеликий піст
Приготуйте пісний варіант знаменитої італійської страви - лазанью з грибами і овочами
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Печериці300 г
Солоні маслята150 г
Капуста0.50 шт
Корінь петрушки0.50 шт
Морква2 шт
Ріпчаста цибуля2 шт
Помідори3 шт
Солоні огірки5 шт
Рослинна олія1 ст.л.
Томатна паста1.50 ст.л.
Борошно2 склянки
Вода (для тіста)1 склянка
Ореганоза смаком
Чорний перецьза смаком
Цукорза смаком
Лимонна кислотаза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Приготування тіста для лазаньї

Борошно з’єднуємо з водою і ложкою рослинної олії. Замішуємо пружне тісто і залишаємо на 30 хвилин.

Приготування начинки для лазаньї

  1. Капусту шаткуємо і разом з тертою морквою, тертим коренем петрушки, дрібно нарізаною цибулею (0,5 шт.), сіллю, чорним перцем й орегано тушкуємо на розігрітій олії до м’якості (приблизно 10 хвилин).
  2. Маслята дрібно нарізаємо, викладаємо в розігріту рослинну олію й обсмажуємо, поки не зникне волога. Додаємо дрібно нарізані печериці, сіль, перець й орегано. Тушкуємо хвилину, кладемо дрібно нарізану цибулю (0,5 шт.) і смажимо до готовності печериць.
  3. В іншій пательні робимо зажарку: в розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо терту моркву, нарізані кубиками помідори (2 шт.) і томатну пасту. Наливаємо воду (0,5 склянки) і тушкуємо пару хвилин. Доводимо до смаку сіллю, перцем, цукром і лимонною кислотою.

Приготування лазаньї

  1. Тісто ділимо на кілька частин (не менше 4-х) і тонко розгортаємо – так, щоб кожен пласт відповідав розміру форми, в якій буде запікатися лазіння. Форму (краще взяти прямокутну) для випічки змащуємо рослинною олією і вистилаємо першим листом тіста.
  2. На тісто викладаємо шар тушкованої капусти, розрівнюємо і накриваємо його грибами. На гриби викладаємо томатну зажарку, а на зажарку – нарізані кубиками солоні огірки. Так робимо кілька шарів (не менше 4-х).
  3. Накриваємо лазанью листом тіста, прикрашаємо кружками помідорів, посипаємо помідори сіллю і орегано. Форму накриваємо фольгою. Ставимо форму в розігріту до 180 ° С духовку. Через 10 хвилин знімаємо фольгу і залишаємо лазанью ще на 20 хвилин.

Читайте також: Пісний квасолевий суп

Читайте також: Великий піст 2018 – меню на кожен день

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля в духовці: швидкий рецепт
Паста карбонара з шинкою
Котлети з кабачків
Запечена молода картопля (Все буде добре – відеорецепт)
Рецепт плову зі свининою
Реберця, томлені у вишневому соку: відео рецепт приготування
Свинина в маринаді з порічки
Свинячі ребра з вишневим соусом від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре) (відео)
Картопля по-селянськи: простий рецепт
Спаржа з рисом
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти