Лазанья по-болонськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухня
Лазанья по-болонськи відрізняється тим, що в соус бешамель тут додають цибулю, томатний сік і вершкове масло
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Телятина300 г
Цибуля150 г
Морква50 г
Олія75 г
Вершки50 г
Томати «Пілати»50 г
Паста100 г
Пармезан20 г
Соус «Бешамель»50 г
Томатний сік200 г
Борошно3 г
Вершкове масло3 ст.л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати лазанью по-болонськи

  1. Телятину подрібнюємо на м’ясорубці і обсмажуємо в олії.
  2. Цибулю (50 г) дрібно нарізаємо, пасеруємо і додаємо до м’яса. Морквину нарізаємо дрібними кубиками і так само кладемо до м’яса.
  3. Додаємо вершки, подрібнені томати, сіль, перець і тушкуємо протягом 15 хвилин.
  4. У киплячу підсолену воду з додаванням олії опускаємо пасту і відварюємо до готовності.
  5. Потім відкидаємо пасту на друшляк і даємо стекти зайвій воді.
  6. У форму викладаємо шар пасти, на неї поміщаємо шар фаршу.
  7. Порційні шматки лазаньї посипаємо тертим сиром і випікаємо до тих пір, поки він не набуде золотавого кольору.
  8. Для соусу дрібно кришимо цибулю (100 г) і обсмажуємо його на вершковому маслі (2 ст.л).
  9. Додаємо до нього свіжовичавлений томатний сік, солимо і перчимо. Борошно пасеруємо на вершковому маслі (1 ст. л) і кладемо в соус.
  10. Доводимо його до кипіння і кип’ятимо на маленькому вогні до тих пір, поки він не загусне.
  11. Потім соус охолоджуємо, додаємо в нього соус Бешамель і збиваємо в блендері.

Готову лазанью поливаємо соусом і подаємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як приготувати лазанью з лаваша

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Птиця на Новий рік: рецепти запеченої курки, качки та індички
Бланкет — рецепт
Піца з лососем і цибулею
Закритий пиріг з сиром і цибулею-порей
Царські котлети
Рецепти гарячого на Новий рік — 3 ідеї
Готуємо піцу: 3 класичних рецепти
Піца за 15 хвилин: ТОП-3 рецепти
Котлети із готового фаршу
Булгур з овочами
Домашні голубці: 5 варіацій
Свинячі реберця від Ігоря Місевича (МастерШеф)
5 рецептів ситних і корисних запіканок
Рибні страви, які будуть по кишені кожному
Цвітна капуста у вершковому соусі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепты салатов на новый год 2019, какой салат приготовить на новый год 2019, рецепты новогодних салатов 2019, салат желтая свинка, салат гнездо глухаря, салат с сухариками королевский, салат с ананасами курицей и грибами, салат из кальмаров
Рецепти салатів на Новий рік 2019
рецепт салата грибная поляна с корейской морковкой, рецепт приготовления салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой, состав салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой
Грибна поляна: 5 рецептів салату