Лазанья по-болонськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухня
Лазанья по-болонськи відрізняється тим, що в соус бешамель тут додають цибулю, томатний сік і вершкове масло
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Телятина300 г
Цибуля150 г
Морква50 г
Олія75 г
Вершки50 г
Томати «Пілати»50 г
Паста100 г
Пармезан20 г
Соус «Бешамель»50 г
Томатний сік200 г
Борошно3 г
Вершкове масло3 ст.л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати лазанью по-болонськи

  1. Телятину подрібнюємо на м’ясорубці і обсмажуємо в олії.
  2. Цибулю (50 г) дрібно нарізаємо, пасеруємо і додаємо до м’яса. Морквину нарізаємо дрібними кубиками і так само кладемо до м’яса.
  3. Додаємо вершки, подрібнені томати, сіль, перець і тушкуємо протягом 15 хвилин.
  4. У киплячу підсолену воду з додаванням олії опускаємо пасту і відварюємо до готовності.
  5. Потім відкидаємо пасту на друшляк і даємо стекти зайвій воді.
  6. У форму викладаємо шар пасти, на неї поміщаємо шар фаршу.
  7. Порційні шматки лазаньї посипаємо тертим сиром і випікаємо до тих пір, поки він не набуде золотавого кольору.
  8. Для соусу дрібно кришимо цибулю (100 г) і обсмажуємо його на вершковому маслі (2 ст.л).
  9. Додаємо до нього свіжовичавлений томатний сік, солимо і перчимо. Борошно пасеруємо на вершковому маслі (1 ст. л) і кладемо в соус.
  10. Доводимо його до кипіння і кип’ятимо на маленькому вогні до тих пір, поки він не загусне.
  11. Потім соус охолоджуємо, додаємо в нього соус Бешамель і збиваємо в блендері.

Готову лазанью поливаємо соусом і подаємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як приготувати лазанью з лаваша

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти
Брюссельська капуста зі свинячим стейком
Макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці
Макарони по-флотськи в мультиварці
Стромболі з грибами в мультиварці
Овочеве рагу в мультиварці
Як приготувати лисички: смачні ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви