Читайте також: Салат Цезар з тунцем
Як приготувати тартар з тунця
1. Готуємо соус: в оливкову олію поступово додаємо соєвий соус, перемішуємо і вливаємо лимонний сік. Добре перемішуємо.
Під час приготування соусу, лимонний сік і соєвий соус в оливкову олію потрібно вводити поступово і постійно збивати, інакше соус може розслоїтися.
2. Тунець і авокадо нарізаємо невеликими кубиками.
3. На тарілку викладаємо чверть листа норі. Розміщуємо на норі форму і викладаємо у форму шматочки авокадо.
4. Зверху на авокадо викладаємо тунець і заливаємо інгредієнти соусом. Злегка приминаємо й обережно знімаємо форму.
Подача і сервування тартара з тунця й авокадо
1. Вирізаємо з листа норі чотири вузьких смужки і викладаємо їх хрест-навхрест на “башточку” з авокадо і тунця.
2. Нарізаємо невеликими шматочками пір’я зеленої цибулі й робимо зі шматочків цибулі облямівку на “вежі”. За допомогою пензлика малюємо Унагі-соусом смуги на тарілці та посипаємо їх кунжутом – тартар готовий!
Читайте також: Бутерброд з червоним тунцем