Як приготувати бутерброд з червоним тунцем
1. Викладаємо хліб на деко і підсушуємо його в духовці 4 хвилини.
2. Додаємо апельсинову і лимонну цедру до сухарів. Солимо тунця і обвалюємо його в борошні. Потім змочуємо рибу в яйці й обвалюємо у сухарях з апельсиновою цедрою.
Обвалюючи рибу в сухарях, потрібно щільно притискати тунця до паніровки, щоб вона повністю покрила рибу.
3. Далі розігріваємо в пательні рослинну олію й обсмажуємо в ній тунця з двох боків до золотистої скоринки.
4. Готуємо рожевий соус: змішуємо в рівних пропорціях майонез (10 г) і кетчуп (10 г).
5. Наносимо рожевий соус на обидва шматочка хліба. Викладаємо на хліб салат і помідори. Збризгуємо овочі оливковою олією і трохи солимо. Викладаємо на овочі тунця. Покриваємо його салатним листям, додаємо черрі й накриваємо другою половинкою хліба. Притискаємо.
6. Бутерброд розрізаємо на дві половинки і викладаємо на тарілку. Поруч викладаємо черрі та рукколу. Збризгуємо їх оливковою олією. Подаємо бутерброд з соусом песто.
Читайте також: Брускетта з помыдорами та сиром