Бутерброд з червоним тунцем


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Дізнайтеся, як приготувати яскравий і дуже смачний бутерброд з червоним тунцем!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Білий хліб60г
Тунець50г
Борошноза смаком
Яйце1шт
Цедра апельсина2г
Цедра лимона2г
Панірувальні сухаріза смаком
Рожевий соус20г
Салат5г
Помідори30г
Оливкова оліяза смаком
Соус песто20г
Рукола5г

Як приготувати бутерброд з червоним тунцем

1. Викладаємо хліб на деко і підсушуємо його в духовці 4 хвилини.

2. Додаємо апельсинову і лимонну цедру до сухарів. Солимо тунця і обвалюємо його в борошні. Потім змочуємо рибу в яйці й обвалюємо у сухарях з апельсиновою цедрою.

Обвалюючи рибу в сухарях, потрібно щільно притискати тунця до паніровки, щоб вона повністю покрила рибу.

3. Далі розігріваємо в пательні рослинну олію й обсмажуємо в ній тунця з двох боків до золотистої скоринки.

4. Готуємо рожевий соус: змішуємо в рівних пропорціях майонез (10 г) і кетчуп (10 г).

5. Наносимо рожевий соус на обидва шматочка хліба. Викладаємо на хліб салат і помідори. Збризгуємо овочі оливковою олією і трохи солимо. Викладаємо на овочі тунця. Покриваємо його салатним листям, додаємо черрі й накриваємо другою половинкою хліба. Притискаємо.

6. Бутерброд розрізаємо на дві половинки і викладаємо на тарілку. Поруч викладаємо черрі та рукколу. Збризгуємо їх оливковою олією. Подаємо бутерброд з соусом песто.

Читайте також: Брускетта з помыдорами та сиром



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Форшмак з сиром
Закуска Центр всесвіту (Все буде смачно) (відеорецепт)
Манти: рецепт
Млинцеві канапе з мусом із сьомги
Брускетта з помідорами та сиром
Класичний сендвіч з соусом Цезар (фоторецепт)
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Домашня шаурма
Хумус
Сирні грінки з яйцем
Жульєн з куркою і грибами
Жульєн з куркою та грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Домашній сир за 45 хвилин (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити