Для приготування рису для суші дуже важливі пропорції, оскільки вони впливають на текстуру та смак рису, який стане основою для вашої страви. Наприклад суші в «Євразії» готуються професіоналами, а тому характеризуються правильною текстурою та вишуканим смаком. Самостійне приготування – інша справа. За нашим рецептом, приготувати рис для суші вдома буде не важко, а страва вийде зі справжнім смаком суші.
Рис для суші – рецепт на 400 г рису
Для приготування справжнього суші найкраще вибирати круглозерновий рис, призначений спеціально для суші.
Якщо міріну або хересу немає, то збільште кількість цукру в заправці.
Рис для суші готовий!
Заправлений рис для суші можна використовувати для приготування різних видів суші та смачних ролів, наприклад: макі суші, нігірі, сашімі, темакі, гункани тощо.
Готову заправку ви можете зберігати в герметичному контейнері в холодильнику, доки не використаєте її для заправлення рису для суші. Ви можете використовувати цю заправку для приготування суші вдома, додавши її до готового рису та ретельно перемішавши, щоб кожне зерно рису стало солодким і ароматним.
Готуймо з нами
Як приготувати рис для суші
Готуймо з нами
Рис для суші в мультиварці
Готуймо з нами
Як маринувати імбир для суші







