Як приготувати Цезар з сьомгою
Продукти для салату Цезар з сьомгою
ГОТУЄМО З НАМИ
Салат Цезар – рецепт приготування улюбленої страви
1. Філе сьомги солимо, перчимо, скроплюємо лимонним соком і поливаємо оливковою олією
2. Залишаємо на 10 хвилин
3. Підготовлену сьомгу обсмажуємо на грилі
4. Салатні листя рвемо невеликими шматочками
5. Ягоди винограду розрізаємо навпіл і видаляємо кісточку
6. Віджимаємо ракові шийки
7. Змішуємо салатний мікс, виноград і ракові шийки
8. Заправляємо салат соусом і перемішуємо
9. Салат викладаємо на тарілку, додаємо готове філе і прикрашаємо пластинами пармезану, сухариками і помідорами чері
Салат Цезар з сьомгою готовий!