Грушевий соус

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Фуршет
Цей простий соус незвично збагатить смак ваших страв. Відмінно до м’яса, сиру та качки
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода1000 мл
Груші300 г
Ванілін0.20 ч.л.
Цукор0.00 за смаком
Крохмаль1 ст.л.
Додати в список покупок
  1. У груш знімаємо шкірку та вирізаємо серцевини
  2. Ріжемо груші невеликими шматочками та кидає в окроп (500 мл), додаємо цукор і закриваємо посуд кришкою
  3. Шкірку та серцевини заливаємо холодною водою, кип’ятимо декілька хвилин та зливаємо рідину в окремий посуд
  4. Цю ж  рідину додаємо до груш, доводимо до кипіння. Вливаємо розбавлений холодною водою крохмаль та ванілін. Суміш проварюємо та знімаємо з вогню
  5. Слідкуємо за тим, щоб груші не розварилися
  6. Грушевий соус готовий!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Імбирний оцет
5 кращих соусів Італії
Домашній майонез: 5 простих рецептів
Соус Болоньєзе
Соуси з грибів: 3 простих рецепта
Грузинські соуси зі слив: ткемалі, сацебелі, тклапі
Грибний соус
Соус із білих грибів до риби (Все буде добре)
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Кетчуп як в магазині
Томатний соус на зиму: кращі рецепти
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
в каком порядке должны быть слои в селедке под шубой, слои в селедке под шубой, как приготовить салат селедка под шубой, варианты слоев салата селедка под шубой, селедка под шубой, рецепт селедки под шубой, селедка под шубой с яичными желтками, селедка под шубой с яблоками, селедка под шубой со сливками и лимоном
У якому порядку повинні бути шари в Оселедця під шубою
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці