Грушевий соус

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Фуршет
Цей простий соус незвично збагатить смак ваших страв. Відмінно до м’яса, сиру та качки
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода1000 мл
Груші300 г
Ванілін0.20 ч.л.
Цукор0.00 за смаком
Крохмаль1 ст.л.
Додати в список покупок
  1. У груш знімаємо шкірку та вирізаємо серцевини
  2. Ріжемо груші невеликими шматочками та кидає в окроп (500 мл), додаємо цукор і закриваємо посуд кришкою
  3. Шкірку та серцевини заливаємо холодною водою, кип’ятимо декілька хвилин та зливаємо рідину в окремий посуд
  4. Цю ж  рідину додаємо до груш, доводимо до кипіння. Вливаємо розбавлений холодною водою крохмаль та ванілін. Суміш проварюємо та знімаємо з вогню
  5. Слідкуємо за тим, щоб груші не розварилися
  6. Грушевий соус готовий!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Соус із червоних порічок
Пряний соус із аґрусу
Соус карбонара
Ткемалі з порічки
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
Грецький соус Цацики
Вишневий соус (фото)
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти
Як приготувати соус для салату Цезар?
Домашній кетчуп з аличою (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму