Соус із червоних порічок

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Соус з порічок - це не кетчуп в класичному розумінні, а вільна фантазія на тему ягідних соусів. Прекрасно поєднується з м'ясом і птицею
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Порічки2 кг
Цукор1 кг
Оцет (9%)200 мл
Гвоздика2 ч.л.
Кориця1 ст.л.
Чорний мелений перець1 ч.л.
Духмяний перець1 ч.л.
Додати в список покупок

1. Порічки перебираємо, ягоди відокремлюємо від черешків та миємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Кисло-солодкий китайський соус для м’яса

2. З цукру і порічки варимо желе. Для цього порічки засипаємо цукром і тримаємо на вогні протягом 20 хвилин з моменту закипання.

3. Отриману масу віджимаємо, відокремлюємо кісточки, вливаємо оцет, додаємо прянощі, все перемішуємо і кип’ятимо ще кілька хвилин – соус повинен загуснути.

4. Розкладаємо соус по стерилізованих банках і закупорюють. Кетчуп з порічок готовий.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вишневий соус (фото)
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти
Як приготувати соус для салату Цезар?
Грецький соус Цацики
Домашній кетчуп з аличою (фоторецепт)
Томатний маринад для телятини з хріном
Соус песто
Сальса — рецепт соусу
Соус Цезар (фоторецепт)
Класичний оцтовий маринад для свинини
Маринад з ківі для телятини
Гірчичний експрес-маринад для свинини
Маринад для свинини з коньяком від Ігоря Місевича
5 заправок для салату на пікнік
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)