Соус із червоних порічок

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Соус з порічок - це не кетчуп в класичному розумінні, а вільна фантазія на тему ягідних соусів. Прекрасно поєднується з м'ясом і птицею
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Порічки2 кг
Цукор1 кг
Оцет (9%)200 мл
Гвоздика2 ч.л.
Кориця1 ст.л.
Чорний мелений перець1 ч.л.
Духмяний перець1 ч.л.
Додати в список покупок

1. Порічки перебираємо, ягоди відокремлюємо від черешків та миємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Кисло-солодкий китайський соус для м’яса

2. З цукру і порічки варимо желе. Для цього порічки засипаємо цукром і тримаємо на вогні протягом 20 хвилин з моменту закипання.

3. Отриману масу віджимаємо, відокремлюємо кісточки, вливаємо оцет, додаємо прянощі, все перемішуємо і кип’ятимо ще кілька хвилин – соус повинен загуснути.

4. Розкладаємо соус по стерилізованих банках і закупорюють. Кетчуп з порічок готовий.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Томатний соус на зиму: кращі рецепти
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів
Рецепт кетчупу: ідеї на будь-який смак
Сацебелі
Сливовий соус з розмарином
Пікантний соус із зелених помідорів
Ткемалі — рецепт сливового соусу
Соус Софріто (фото рецепт)
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками