Сочевичний суп з м’ясом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші страви
Дуже ситний сочевичний суп з м'ясом, який варто спробувати!
Зберегти в кулінарну книгу

Інгредієнти для приготування супу з сочевиці з м’ясом

  • Сочевиця 1/2 склянки
  • М’якоть яловичини свіжа 250-300 грам
  • Картопля середнього розміру 4 штуки
  • Морква невеликого розміру 1 штука
  • Цибуля ріпчаста середнього розміру 1 штука
  • Часник середнього розміру 1-2 зубчики
  • Вода чиста холодна 1,5-2 літра
  • Олія – для смаження
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Базилік сушений мелений – за смаком
  • Зелень петрушки свіжа – 1 невеликий пучок
  • Лист лавровий – за смаком

Як приготувати суп

  1. Яловичину ретельно промиваємо під проточною теплою водою і очищаємо м’ясо від плівок і жил.
  2. Відварюємо яловичину цілу, в процесі солимо і перчимо.

    Під час варіння обов’язково знімайте піну шумівкою, інакше бульйон вийде каламутним

  3. Промиваємо сочевицю під проточною водою в ситі до тих пір, поки вона не стане прозорою. Ми залишаємо, щоб стекла зайва рідина.
  4. Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці або нарізаємо її великими кружечками.
  5. Цибуля, картопля і часник чистимо і нарізаємо кубиками.
  6. Петрушку промиваємо і також дрібно рубаємо.
  7. Коли яловичина закипить, варимо її ще 10 хвилин і додаємо до неї сочевицю, перемішуємо і готуємо ще півгодини.
  8. Моркву обсмажуємо з цибулею і часником на маслі до ніжно-золотистого кольору.
  9. Коли яловичина з сочевицею стануть м’якими, дістаємо з каструлі м’ясо і викладаємо на обробну дошку. Притримуючи його виделкою, за допомогою ножа нарізаємо м’ясо невеликими шматочками.
  10. Повертаємо яловичину в суп, збільшуємо вогонь і викладаємо туди ж картоплю.
  11. Коли картопля стане м’якою, додаємо в суп овочеву зажарку, кілька лаврових листочків, за смаком базилік, а також за бажанням свіжу петрушку.

Накриваємо каструлю кришкою і варимо суп після повторного закипання ще 5 хвилин.

ГОТУЄМО З НАМИ
Печеня з яловичини зі сливами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп Харчо з рисом і свининою
Капусняк: відеорецепт
Томатний суп по-турецьки
Суп з перловкою
Колекція рецептів сирних супів, які зігріють вас цієї осені
Сирний суп з куркою
Суп на курячому бульйоні
Суп Песто
Солянка збірна м’ясна
Сирний суп з шафраном
Зелений борщ зі щавлем і буряком
Крем-суп із топінамбура
5 грибних крем-супів, які зігріють вас цієї осені
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці
Грибний суп у мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо