Як приготувати грибний суп з квасолею
- Квасолю замочуємо на 6-8 годин, а потім відварюємо до м’якості. Відкидаємо квасолю на сито, щоб стекла зайва вода.
- Відварюємо крупно нарізану моркву (1 шт.), корінь селери, петрушки і цибулю (1 шт.) до готовності.
- У бульйон додаємо крупно нарізану картоплю і варимо в режимі «Суп» 20 хвилин.
- Окремо обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і моркву до золотистого кольору. Додаємо нарізані гриби і тушкуємо 10 хвилин.
- Додаємо зажарку і квасолю в суп. Солимо й залишаємо в режимі «Підігрів» на 10 хвилин. В кінці кладемо в суп рубану зелень.
Читайте також: