Як приготувати рисовий суп зі свининою:
- Готуємо бульйон. Перед приготуванням м’ясо розрізаємо на окремі шматки, але не дрібні. Кладемо в воду.
Можна покласти м’ясо в холодну воду, тоді бульйон вийде більш насиченим – значна частина поживних речовин перейде з м’яса в бульйон. Якщо ж хочеться отримати більш соковите м’ясо і менш жирний і насичений бульйон, то його варто покласти в окріп.
- Коли вода закипить, додаємо половинку цибулини ( кришити не варто), 2 лаврові листки і 3 горошини духмяного перцю. Також можна додати 2 столові ложки сушеного кропу. Цибуля та спеції роблять м’ясо смачнішим та ароматнішим. Через 30 хвилин додаємо рис та солимо.
ГОТУЄМО З НАМИ
Курячий суп з макаронами - Готуємо засмажку для супу. Дрібно нарізаємо цибулю, часник, селеру та солодкий перець, натираємо моркву на крупній тертушці. Обсмажуємо все це на олії. Коли цибуля стане золотистого кольору, додаємо томатну пасту і трохи бульйону з супу, тушкуємо овочі до готовності.
- За 5 хвилин до готовності рисового супу, додаємо заправку. Готуємо суп ще хвилин 5, вимикаємо, і даємо супу настоятися хвилин 5-10.
Рисовий суп зі свининою готовий!