Червоний борщ з буряком
Складові:
- М’ясо – 350 г;
- Капуста білокачанна – 300 г;
- Морква – 2 шт .;
- Лимонний сік – 3 ст. л .;
- Кріп – 1 пучок;
- Цукор – 1 ст. л .;
- Соняшникова олія – 2 ст. л .;
- Сіль за смаком;
- Картопля – 300 г;
- Буряк – 2 шт .;
- Цибуля – 100 г;
- Болгарський перець – 1 шт .;
- Томатна паста – 2 ст. л .;
- Лавровий лист – 1 шт .;
- Чорний перець мелений – за смаком
Класичний рецепт борщу дивіться тут
Борщ без буряка
Складові:
- Свинина – 700 г;
- Білокачанна капуста – 0,5 шт .;
- Ріпчаста цибуля – 1 шт .;
- Морква – 1 шт .;
- Болгарський перець (червоний) – 2 шт .;
- Помідор – 3 шт .;
- Картопля – 5 шт .;
- Лавровий лист – 2 шт .;
- Томатна паста – 1 ст. л .;
- Часник – 3 зубчики;
- Вода – 3 л;
- Олія – 3 ст. л .;
- Сіль за смаком;
- Спеції – за смаком;
- Зелень – за смаком
Рецепт борщу без буряка дивіться тут
Український борщ з яловичиною
Складові:
- Яловичина – 400 г;
- Кістки – 300 г;
- Капуста білокачанна – 400 г;
- Картопля – 500 г;
- Буряк червоний – 200 г;
- Сметана – 3 ст. л .;
- Томатне пюре – 3 ст. л .;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт .;
- Свиняче сало – 20 г;
- Оцет 9% – 1 ст. л .;
- Вершкове масло – 2 ч. Л .;
- Борошно – 1 ст. л .;
- Цукор – 1 ч. Л .;
- Вода – 2 л;
- Сіль за смаком;
- Часник – за смаком;
- Лавровий лист – за смаком;
- Духмяний перець – за смаком;
- Гіркий перець – за смаком
Рецепт приготування дивіться тут
Борщ український з курячим філе
Cкладові
- Буряк – 70 г;
- Капуста свіжа – 15 г;
- Картопля – 80 г;
- Морква – 10 г;
- Томати – 50 г;
- Цибуля ріпчаста – 25 г;
- Олія – 10 г;
- Сіль за смаком;
- Паста томатна – 20 г;
- Часник – 10 г;
- Куряче філе – 30 г;
- Бульйон курячий – 200 г;
- Сметана – 15 г;
- Пампушки – 50 г
Як приготувати борщ з курячим філе дивіться тут
Борщ зі смаженими карасями
Cкладові
- Карась – 1 шт .;
- Капуста – 200 г;
- Картопля – 3 шт .;
- Буряк – 1 шт .;
- Бульйон рибний – 1 л;
- Цибуля – 1 шт .;
- Борошно – 1 ст. л .;
- Оцет 1 ст. л .;
- Олія – за смаком;
- Перець – за смаком;
- Цукор – за смаком;
- Сіль за смаком
Як приготувати борщ зі смаженими карасями дивіться тут