ГОТУЄМО З НАМИ
Смачні кабачки в сметані
Як приготувати суп-пюре з кабчков
- Кабачки очищаємо від шкірки, розрізаємо вздовж і видаляємо насіння. Нарізаємо поперек скибочками, викладаємо в каструлю і заливаємо 1-2 склянками води або бульйону. Ставимо на слабкий вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності.
- В іншій каструлі на слабкому вогні обсмажуємо борошно на 2 ст. л. вершкового масла до золотистого кольору. Потім розводимо його 3 склянками гарячого бульйону або води, розмішуємо вінчиком, додаємо тушковані кабачки, сіль і кип’ятимо 10-15 хвилин.
- Після протираємо вміст через сито і ще раз доводимо до кипіння. Додаємо ложку вершкового масла, вливаємо склянку гарячого молока і розмішуємо.
До супу-пюре можна подати грінки з білого хліба.