Швидкий суп-пюре з кабачків

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Читайте дуже простий рецепт супу-пюре з кабачків. Суп з молодих кабачків з вершковим маслом виходить неймовірно смачним і ситним
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кабачки800 г
Вершкове масло3 ст.л.
Борошно2 ст.л.
Молоко1 склянка
Овочевий бульйон або вода5 склянок
Сіль за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Смачні кабачки в сметані

Як приготувати суп-пюре з кабчков

  1. Кабачки очищаємо від шкірки, розрізаємо вздовж і видаляємо насіння. Нарізаємо поперек скибочками, викладаємо в каструлю і заливаємо 1-2 склянками води або бульйону. Ставимо на слабкий вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності.
  2. В іншій каструлі на слабкому вогні обсмажуємо борошно на 2 ст. л. вершкового масла до золотистого кольору. Потім розводимо його 3 склянками гарячого бульйону або води, розмішуємо вінчиком, додаємо тушковані кабачки, сіль і кип’ятимо 10-15 хвилин.
  3. Після протираємо вміст через сито і ще раз доводимо до кипіння. Додаємо ложку вершкового масла, вливаємо склянку гарячого молока і розмішуємо.

До супу-пюре можна подати грінки з білого хліба.

ГОТУЄМО З НАМИ
Гасконське лечо з кабачками

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп з печерицями
Холодний борщ з квасолею
Гарбузовий суп-пюре з вершками
Томатний сік зі шпинатом
Сочевичний суп
В’ялені помідори в олії
Борщ у мультиварці
Сочевичний суп з м’ясом
Зелений борщ зі щавлем, яйцем і телятиною
Червоний борщ з буряком
Квасолевий суп з м’ясом по-арабськи
Рисовий суп зі свининою
Місо суп за класичним рецептом
Курячий суп з макаронами
Томатний суп з сиром

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування
Домашній сидр: кращі рецепти