Покроковий рецепт приготування пончиків Донатс
ГОТУЄМО З НАМИ
Сирні пампухи з яблуком
- Приготуйте тісто: нагрійте молоко до 40 С°, додайте дріжджі, сіль та цукор, перемішайте. Потім додайте жовтки та половину борошна, ще перемішайте.
- Накрийте тісто вологим рушником і залиште підходити у теплому місці. Обімніть і дайте ще раз підійти. Потім додайте до тіста розтоплене вершове масло, ванільний цукор та решту борошна. Перемішайте і дайте тісту підійти ще двічі.
- Після цього розкачайте тісто в тонкий пласт, виріжте кружальця діаметром 8 см. По центру кружалець зробіть отвір діаметром 2,5 см. Обсмажте донатси порціями в розігрітій олії впродовж 5 хв. Викладіть на паперові рушники і дайте охолонути.
- Для глазурі – змішайте цукрову пудру, лимонний сік та воду. Занурте верхівки донатсів у глазур, посипте кондитерською посипкою та кокосовою стружкою.
Дивіться онлайн найкращі рецепти вуличної їжі. Частина 1
Дивіться відео рецепт приготування запеченої картоплі з трьома видами начинки від Все буде смачно