Що намастити на хліб: 5 рецептів пасти для бутербродів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Закуски
Добірка рецептів кращих бутербродних намазок із зелені, сиру, авокадо, моркви та болгарського перцю.
Зберегти в кулінарну книгу

Бутербродна паста з петрушкою

Складові:

  • Петрушка, пучок – 1 шт .;
  • Волоські горіхи – 100 г;
  • Оливкова олія – 100 мл;
  • Пармезан – 2 ст. л .;
  • Лимон – 1 шт .;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування бутербродної пасти з петрушкою

  1. Відокремлюємо у петрушки листя від стебел
  2. Стебла викидаємо, а листя бланшируємо в окропі протягом 2-3 хвилин – це додасть закусці м’якший смак і кремової консистенції
  3. Горіхи подрібнюємо в блендері.

Продовження рецепта читайте тут.


Бутербродна паста з морквою

Складові:

  • Печериці відварені – 3 шт .;
  • Морква – 1 шт .;
  • Вершкове масло – 1 ст. л .;
  • Сир 100 г;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець – за смаком.

Покроковий рецепт приготування бутербродної пасти з морквою

Капелюшки печериць попередньо відварюємо в підсоленій воді протягом 10-15 хвилин. Моркву подрібнюємо або ж натираємо на крупній тертці. У блендері подрібнюємо все інгредієнти: моркву, печериці, масло, сир. Солимо, перчимо і перемішуємо.


Сирна маса з зеленню

Інгредієнти:

  • сир – 200 г;
  • сметана – 1 ст.ложка;
  • молоко – 30 г;
  • сіль за смаком;
  • цибуля зелена – 1 пучок;
  • листя м’яти – за смаком.

 

Покроковий рецепт приготування:

  1. Додаємо в сир третину склянки молока, 1 ст. ложку сметани, солимо за смаком і збиваємо занурювальним блендером.
  2. Дрібно нарізаємо цибулю і зелень, додаємо в сирну масу.

Сирна маса з болгарським перцем

Інгредієнти:

  • сир (жирний) – 300 г;
  • сметана (жирна) – 3-4 ст.л .;
  • перець болгарський (середній) – 0,5-1 шт;
  • зелень – за смаком;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений – за смаком;
  • часник (за смаком і бажанням) – 1 зубчик.

Покроковий рецепт приготування:

  1. Сир солимо і розтираємо зі сметаною або збиваємо блендером.
  2. Додаємо порізаний дрібним кубиками болгарський перець, подрібнену зелень, чорний перець і за бажанням, видавлений через прес маленький зубчик часнику. Перемішуємо.

Гуакомоле

Складові:

  • Авокадо – 35 г;
  • Цибуля – 13 г;
  • Кумин – 1 г;
  • Часник – 2 г;
  • Кінза – 3 г
  • Сіль за смаком

Покроковий фоторецепт приготування дивіться тут.

 

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чорничне варення
Варення із шовковиці
Черешневий компот
Рецепти варення
Печериці по-венесуельськи
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками