Рулетики з баклажана з сирною начинкою – спосіб приготування
Продукти для рулетиків з баклажана: помідор, зелена цибуля, часник, баклажан, м’який сир
1. Розчавлюємо і дрібно рубаємо часник
2. У глибоку миску кладемо м’який сир і часник
>
3. Рубаємо зелень і додаємо її до сиру
4. Перемішуємо
5. Якщо начинка вийшла дуже густою, можна додати трохи вершків
6. Нарізаємо баклажан пластинами, солимо і залишаємо на 10 хвилин (поки не виділиться сік)
7. Обсмажуємо скибочки баклажана на змащеній олією пательні
8. Перевертаємо пластини баклажана на іншу сторону і обсмажуємо їх до рум’яної скоринки
9. Наносимо на скибочки баклажана начинку з м’якого сиру
10. Помідор нарізаємо кружечками, зелену цибулю – великими шматочками
11. Викладаємо шматочки помідора і зеленої цибулі на баклажан
12. Додаємо зелень
Додайте до зелені рукколу – це зробить смак рулетиків багатшим
13. Згортаємо рулетики
14. Робимо візерунок бальзамічним оцтом
Рулетики з баклажанів і сирною начинкою готові!
Читайте також: Гострі баклажани
Дякуємо за рецепт шеф-кухарю Олегу Білоусу