Лаваш з помідорами та куркою
Інгредієнти:
- лаваш – 3 шт.;
- перець болгарський – 1 шт.;
- помідори – 2 шт.;
- курка (філе) – 400 г;
- листя салату – за смаком;
- майонез – за смаком.
Спосіб приготування
Цибулю дрібно нарізаємо й обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору. Додаємо дрібно нарізану курку та обсмажуємо до готовності. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Рулетики із лаваша з сьомгою
Інгредієнти:
- лаваш (вірменський) – 2 шт.;
- сьомга – 200-300 г;
- плавлений сир – 200-300 г;
- зелень – за смаком.
Спосіб приготування
Дрібно нарізаємо зелень. Сьомгу нарізаємо тонкими пластинами. Лаваш змащуємо тонким шаром плавленого сиру, викладаємо на нього сьомгу та посипаємо зеленню. Лаваш з сьомгою звертаємо в рулет і відправляємо на 10-15 хвилин у морозилку. Потім дістаємо та нарізаємо шматочками.
Лаваш з сиром
Інгредієнти:
- сулугуні – 500 г;
- помідори – 3 шт.;
- кінза – за смаком;
- петрушка – за смаком;
- рукола – за смаком;
- лаваш – 4 шт.
Спосіб приготування
Сир і зелень дрібно нарізаємо. Помідори на кілька хвилин викладаємо на гаряче вугілля, прибираємо та знімаємо шкірку. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Рулетики із лаваша з крабовими паличками
Інгредієнти:
- листи лаваша – 2 шт.;
- крабові палички – 200 г;
- твердий сир – 200 г;
- плавлений сирок – 1 шт.;
- зварені вкруту яйця – 3 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- зелень кропу – за смаком;
- майонез – 2-3 ст. л.
Спосіб приготування
Натираємо на крупній тертці сир і яйця. Також натираємо на крупній тертці плавлений сирок. Продовження рецепта читайте тут.
Жульєн у лаваші
Інгредієнти:
- лаваш – 50 г;
- зелень – 20 г;
- сир – 30 г;
- вершки 30 % – 50 г;
- куряче філе – 100 г;
- печериці – 100 г.
Спосіб приготування
Вирізаємо з лаваша кільце та викладаємо його у вогнетривкий посуд з високими стінками так, щоб лаваш повторював форму посуду. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.