Баклажани з м’ясним фаршем


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Всього 25 хвилин - і смачне, ситна страва з баклажанів готово!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Баклажани8шт
Свиний фарш500г
Булка100г
Ріпчаста цибуля1шт
Яйце1шт
Жир100г
Сільза смаком
Перецьза смаком
Часникза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати баклажани з м’ясним фаршем

1. Баклажани очищаємо і розрізаємо вздовж на дві половинки.

Виймаємо м’якоть, залишивши стінки завтовшки 1 см

2. М’якоть подрібнюємо і змішуємо з меленим м’ясом, розмоченого в молоці булкою і яйцем.

3. Додаємо спеції, сіль і пасеровану цибулю.

4. Приготованою масою начиняє баклажани, укладаємо їх в сотейник, додаємо трохи води і тушкуємо до м’якості.


Читайте також: М’ясна запіканка з баклажанами

 



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Полунична маргарита (фоторецепт)
Швидкі малосольні огірки
Маринований горошок
Святкова курка, запечена на мангалі
Полуничний лікер Ксу Ксу
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Грецький соус Цацики
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Варення п’ятихвилинка з полуниці
Котлети з кабачків
Пиріг з полуницею в мультиварці


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Полунична маргарита (фоторецепт)
рецепт клубничного ликера ксу ксу, рецепт клубничного ликера ксу ксу пошагово, состав клубничного ликера ксу ксу, как готовить клубничный ликер ксу ксу, как приготовить клубничный ликер ксу ксу пошагово, клубничный ликер ксу ксу рецепт
Полуничний лікер Ксу Ксу