Баклажани з м’ясним фаршем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Всього 25 хвилин - і смачне, ситна страва з баклажанів готово!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Баклажани8 шт
Свиний фарш500 г
Булка100 г
Ріпчаста цибуля1 шт
Яйце1 шт
Жир100 г
Сіль за смаком
Перець за смаком
Часник за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати баклажани з м’ясним фаршем

1. Баклажани очищаємо і розрізаємо вздовж на дві половинки.

Виймаємо м’якоть, залишивши стінки завтовшки 1 см

2. М’якоть подрібнюємо і змішуємо з меленим м’ясом, розмоченого в молоці булкою і яйцем.

3. Додаємо спеції, сіль і пасеровану цибулю.

4. Приготованою масою начиняє баклажани, укладаємо їх в сотейник, додаємо трохи води і тушкуємо до м’якості.


Читайте також: М’ясна запіканка з баклажанами

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування