Баклажани з м’ясним фаршем


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Всього 25 хвилин - і смачне, ситна страва з баклажанів готово!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Баклажани8шт
Свиний фарш500г
Булка100г
Ріпчаста цибуля1шт
Яйце1шт
Жир100г
Сільза смаком
Перецьза смаком
Часникза смаком

Як приготувати баклажани з м’ясним фаршем

1. Баклажани очищаємо і розрізаємо вздовж на дві половинки.

Виймаємо м’якоть, залишивши стінки завтовшки 1 см

2. М’якоть подрібнюємо і змішуємо з меленим м’ясом, розмоченого в молоці булкою і яйцем.

3. Додаємо спеції, сіль і пасеровану цибулю.

4. Приготованою масою начиняє баклажани, укладаємо їх в сотейник, додаємо трохи води і тушкуємо до м’якості.


Читайте також: М’ясна запіканка з баклажанами

 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Печиво Горішки
Млинцева запіканка
Cмугасті млинці
Чай з прянощами
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Яблучний глінтвейн
Капусняк в мультиварці
Форшмак з сиром
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Вівсяні млинці зі шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити