ПОКРОКОВЕ ПРИГОТУВАННЯ КУРЯЧОГО ФІЛЕ З ГРУШОЮ
Крок 1. Грушу очищаємо від шкірки й нарізаємо невеликими шматочками. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому грушу. Коли вона злегка підрум’яниться, додаємо цукор
Крок 2. Помішуючи, смажимо грушу до розплавлення і карамелізації цукру – він повинен придбати горіховий відтінок. Цукор повинен стати коричневим
Крок 3. Змішуємо за смаком гірчицю, соєвий соус і мед, трохи солі. Додаємо в маринад куряче філе й залишаємо на 25-30 хвилин
Крок 4. У сковороді розігріваємо олію й обсмажуємо в ній філе до готовності
Крок 5. На сухій сковороді злегка обсмажуємо мигдальні пластівці й кедрові горіхи
Крок 6. Змішуємо руколу і базилік, додаємо горіхи, шматочки апельсина й заправляємо салат апельсиновим соком. Додаємо краплю бальзамічного оцту й трохи масла від груші
ПОДАЧА І СЕРВУВАННЯ КУРЯЧОГО ФІЛЕ
На тарілку викладаємо салат. Зверху викладаємо філе і шматочки груші.
Читайте також: