Куряче філе з грушею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День Святого Валентина
Шукаєте оригінальний спосіб, як приготувати куряче філе? Спробуйте додати до нього карамелізовану грушу!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Куряче філе200 г
Груша0.50 шт
Гірчиця1 ч.л.
Цукор1 ст.л.
Мигдальні пластівці1 ч.л.
Кедрові горіхи1 ч.л.
Вершкове масло за смаком
Соєвий соус за смаком
Мед за смаком
Базилік за смаком
Рукола за смаком
Апельсиновий сік за смаком
Апельсин за смаком
Бальзамічний оцет за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

ПОКРОКОВЕ ПРИГОТУВАННЯ КУРЯЧОГО ФІЛЕ З ГРУШОЮ

Крок 1. Грушу очищаємо від шкірки й нарізаємо невеликими шматочками. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому грушу. Коли вона злегка підрум’яниться, додаємо цукор

Крок 2. Помішуючи, смажимо грушу до розплавлення і карамелізації цукру – він повинен придбати горіховий відтінок. Цукор повинен стати коричневим

Крок 3. Змішуємо за смаком гірчицю, соєвий соус і мед, трохи солі. Додаємо в маринад куряче філе й залишаємо на 25-30 хвилин

Крок 4. У сковороді розігріваємо олію й обсмажуємо в ній філе до готовності

Крок 5. На сухій сковороді злегка обсмажуємо мигдальні пластівці й кедрові горіхи

Крок 6. Змішуємо руколу і базилік, додаємо горіхи, шматочки апельсина й заправляємо салат апельсиновим соком. Додаємо краплю бальзамічного оцту й трохи масла від груші

ПОДАЧА І СЕРВУВАННЯ КУРЯЧОГО ФІЛЕ

На тарілку викладаємо салат. Зверху викладаємо філе і шматочки груші.

Читайте також:

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Кабачкова ікра як у магазині
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
На пікнік: сендвіч Джої (фоторецепт)
Закуска із огірків з шинкою і помідорами (фоторецепт)
Лаваш з овочами
ТОП-3 рецепти сирної маси для бутербродів
Тещин язик з баклажанів
Курячі крильця в пивному клярі
Смажені кабачки з часником – рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму