Кокован: рецепт курки у вині


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 раз


Посмотреть отзывы

Кокован дуже простий у приготуванні і його можна подати не тільки на сімейну вечерю, а й на святковий стіл. Ділимося рецептом кокована, або курки у вині!

Найти рецепт из моих ингредиентов

Ингредиенты
Добавить в список покупок
Курка1шт.
Цибуля1шт.
Часник4зубчика
Печериці350г
Борошно3ст.л.
Сухе червоне вино1,5склянки
Чебрець2гілочки
Прованські трави1ч.л.
Лавровий лист2шт.
Сільза смаком
Чорний мелений перецьза смаком
Оливкова оліяза смаком

Як приготувати кокован: рецепт покроково

1. Курку ділимо на порційні шматки

2. На пательні розігріваємо оливкову олію й обсмажуємо цибулю до злегка золотистого кольору (приблизно 7 хвилин)

3. Додаємо часник і готуємо 30-45 секунд до появи запаху часнику

4. Додаємо гриби, збільшуємо вогонь і обсмажуємо до появи золотистого кольору грибів

5. У посуді з важким дном розігріваємо оливкову олію, додаємо шматочок вершкового масла. Обсмажуємо шматки курки до золотистого кольору

6. Додаємо цибульно-грибну суміш, помішуємо

7. Додаємо 2 ст.л. борошна, помішуємо

Решту борошна додаємо пізніше, якщо соус буде не дуже густий

8. Додаємо сіль, чорний мелений перець, чебрець, прованські трави, лавровий лист. Заливаємо вином. Збільшуємо вогонь і доводимо до кипіння

9. Накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 45-60 хвилин — м’ясо повинно легко відходити від кісток

10. Даємо постояти приблизно 10-15 хвилин і подаємо з будь-яким гарніром

Читайте також: Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)

 

 



У меня получилось!
Сохранить в кулинарную книгу


Рекомендуем
Постные голубцы с рыбой (фоторецепт)
Яблоки, квашеные в капусте (Все буде добре, видеорецепт)
Постный борщ
Запеканка с творогом
Запеканка из курицы
Сырный суп с базиликом
Постный майонез на цельнозерновой муке
Печеночный паштет на хрустящих тостах из белого хлеба
Жульен в мультиварке
Суп-пюре из чечевицы
Постный суп с грибами на миндальном молоке
Чиабатта с оливками
Чечевица с грибами и шпинатом
Винегрет с шампиньонами (фоторецепт)


Новости партнеров


ВВЕРХ

Добавление в кулинарную книгу
Отправить рецепт на почту

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕГИСТРАЦИЯ

Имя
e-mail
Пароль

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

или войти при помощи e-mail

Потерялся пароль?

Потерялся пароль?

На какой e-mail отправить
новый пароль?
Отмена