Кокован: рецепт курки у вині

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французская кухня
Кокован дуже простий у приготуванні і його можна подати не тільки на сімейну вечерю, а й на святковий стіл. Ділимося рецептом кокована, або курки у вині!
Сохранить в кулинарную книгу
Ингредиенты
Курка1 шт.
Цибуля1 шт.
Часник4 зубчика
Печериці350 г
Борошно3 ст.л.
Сухе червоне вино1,5 склянки
Чебрець2 гілочки
Прованські трави1 ч.л.
Лавровий лист2 шт.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Оливкова олія за смаком
Добавить в список покупок

Як приготувати кокован: рецепт покроково

1. Курку ділимо на порційні шматки

2. На пательні розігріваємо оливкову олію й обсмажуємо цибулю до злегка золотистого кольору (приблизно 7 хвилин)

3. Додаємо часник і готуємо 30-45 секунд до появи запаху часнику

4. Додаємо гриби, збільшуємо вогонь і обсмажуємо до появи золотистого кольору грибів

5. У посуді з важким дном розігріваємо оливкову олію, додаємо шматочок вершкового масла. Обсмажуємо шматки курки до золотистого кольору

6. Додаємо цибульно-грибну суміш, помішуємо

7. Додаємо 2 ст.л. борошна, помішуємо

Решту борошна додаємо пізніше, якщо соус буде не дуже густий

8. Додаємо сіль, чорний мелений перець, чебрець, прованські трави, лавровий лист. Заливаємо вином. Збільшуємо вогонь і доводимо до кипіння

9. Накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 45-60 хвилин — м’ясо повинно легко відходити від кісток

10. Даємо постояти приблизно 10-15 хвилин і подаємо з будь-яким гарніром

Читайте також: Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)

 

 

Поделиться рецептом
Попробуй еще
Азу по-домашнему
Фрикадельки из индейки от Эктора Хименеса-Браво
Картошка в микроволновке
Паста с креветками
Картошка фри
Тушеная картошка с мясом
Оладьи из кабачков с сыром
7 способов приготовить скумбрию
Лисички, жареные в сметане
Жареные опята со сметаной
Свиные биточки в соусе из лисичек
Скумбрия в горчично-соевом соусе
Тушеная картошка с грибами
Рыба с овощами в духовке
Как приготовить лазанью с фаршем?

Добавление в кулинарную книгу
Отправить рецепт на почту

ВВЕРХ

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕГИСТРАЦИЯ

Имя
e-mail
Пароль

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

или войти при помощи e-mail

Потерялся пароль?

Потерялся пароль?

На какой e-mail отправить
новый пароль?
Отмена
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Быстрый яблочный штрудель из лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефире с яблоками