«Живой дракон» (Уси-Эби)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


простий рецепт
Переглянути відгуки

Драконы бывают не только в сказках! Они уже давно поселились в Японии - на картинах, в скульптурах и даже в блюдах. Съедобный дракон абсолютно не грозный, а очень вкусный, особенно если приготовить его из лапши, тунца и кусочков овощей. Рецепт повара Юрия Семенчука

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Удон плоский (пшеничная лапша)40г
Перец болгарский (три цвета)60г
Лук репчатый35г
Масло подсолнечное50г
Тунец красный (филе)60г
Кунжутное семя2г
Креветки тигровые2шт
Пряные травы (розмарин, тимьян)2г
Нори1г
Соус Терияки5г
Соевый соус30г
Лист салата6г
Стружка тунца3г
Помидоры Черри1шт

Smachno.ua благодарит ресторан «Восточная веранда» и шеф-повара Юрия Семенчука за помощь в подготовке материала



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Роли з сьомгою, маскарпоне й авокадо
Бутерброд з червоним тунцем
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
Фалафель: рецепт приготування
Вівсяне печиво (фоторецепт)
Гострі баклажани
Форшмак з сиром
Баклажани з м’ясним фаршем
Ліниві вареники без борошна по-польськи (фоторецепт)
Ледачі вареники (фоторецепт)
М’ясна запіканка з баклажанами
Куряче філе з грушею
Рогалики з мармеладом
Узвар з сухофруктів (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити