Підготовка форми з лаваша для жульєну
Вирізаємо з лаваша кужечок і викладаємо його у вогнетривкий посуд з високими стінками так, щоб лаваш повторював форму посуду. Ставимо посуд з лавашем в духовку і трохи підсушуємо лаваш. Після дістаємо його з духовки, охолоджуємо і виймаємо з форми.
Приготування жульєну
Нарізаємо кубиками куряче філе. Нарізаємо невеликими шматочками гриби. Подрібнюємо зелень. Розігріваємо в пательні олію і злегка обсмажуємо в ній курку. Після додаємо гриби, перемішуємо і обсмажуємо 5-6 хвилин. Додаємо сіль і перець. Перемішуємо і додаємо вершки, тертий сир і зелень. Знову перемішуємо і тушкуємо до готовності.
Подача і сервіровка жульєну
Готовий жульєн викладаємо в лаваш і прикрашаємо зеленню – жульєн готовий! Смачного!