Як правильно їсти суші?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Раніше японський шефкухар Йоші Фудзівара розповів спеціально для проекту «Все буде смачно!», як готувати макі, нігірі та роли «Філадельфія». А тепер кулінарний експерт поділився нюансами вживання сушіщоб було і естетично, і смачно.

«Я часто бачу, як люди вмочують у соєвий соус рис. Але в соєвий соус суші необхідно занурювати тією стороною, на якій знаходиться риба. Адже наш рис, приправлений рисової заправкою, а соєвий соус вб’є весь смак. Суші і роли не відкушуютьїх їдять в один укус. Так смачніше. І нігірі потрібно класти в рот: рибою на язик»,каже Йоші Фудзівара.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖЯк тримати палички для суші?

 

1362317707_sushi-01

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками