Як приготувати лечо на зиму

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепт смачного лечо з болгарського перцю, помідорів і цибулі з морквою

Складові:

  • болгарський перець – 1 кг (6 шт.)
  • помідори – 1 кг (10 шт.)
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цукор – 70 г (3 ст. л.)
  • сіль – 1 ч. л.
  • масло – 70 мл (4 ст. л.)
  • оцет – 70 мл (4 ст. л.)

Як приготувати лечо

  1. Простерилизуйте банки і кришки.
  2. Помідори пропустіть через м’ясорубку.
  3. Помідорні масу перетріть через сито в каструлю. Отриманий томатний сік поставте на вогонь і закип’ятіть.
  4. Очистіть і наріжте брусочками моркву. Покладіть моркву в киплячий томатний сік і залиште варитися на 15 хвилин.
  5. Лук наріжте півкільцями.
  6. Перець очистіть, наріжте смужками.
  7. Цибулю і перець додайте до томатної суміші з морквою.
  8. Додайте масло, цукор і сіль. Перемішайте і зменшіть вогонь до мінімуму. Закип’ятіть суміш і варіть 10 хвилин.
  9. Вимкніть вогонь і додайте оцет. Перемішайте. Ложкою набирайте лечо і викладайте в банки. Залийте маринадом лечо. Закрутіть.
  10. Переверніть банки і закутайте їх пледом. Залиште на 12 годин.

ГОТУЄМО З НАМИ
Аджика: 5 найкращих рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)