Гасконське лечо з кабачками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
КонсерваціяФранцузька кухня
Незвичайне і дуже смачне лечо з кабачків з виноградом - рецепт з півдня Франції. Виноградний сік додає в традиційну смакову гаму лечо смак і аромат цієї сонячної ягоди
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Болгарський перець2 шт
Базилік2 ч.л.
Помідори6 шт
Кабачки2 шт
Томатна паста2 ст.л.
Червоний гострий перець0.50 шт
Олія100 мл
Яблучний оцет1 ст.л.
Часник10 зубчик
Сіль0.50 ст.л.
Виноград600 г
Перець чорний горшком за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)

Як приготувати гасконское лечо з кабачками

  1. Болгарський перець запікаємо в духовці, доки шкірке не буде вільно зніматися. Чистимо перець, нарізаємо кубиками розміром 1 х 1 см. Кабачки нарізаємо кубиками розміром 3 х 3 см.
  2. Помідори бланшируємо, знімаємо шкірку і збиваємо блендером до стану пюре. Часник дрібно рубаємо.
  3. Розміщуємо помідори на вогонь, додаємо часник і пасерувати на рослинній олії томатну пасту.
  4. Доводимо до кипіння. Додаємо сік з винограду.

Для приготування лечо вибирайте білий виноград, але не солодкий, а з невеликою кислинкою

У каструлю з помідорами додаємо кабачки, перець і дрібно нарізаний гострий перець. Додаємо сіль і тушкуємо лечо протягом 10 хвилин. Додаємо в лечо рослинне масло, виноградний сік, сушений базилік і яблучний оцет.

Доводимо до кипіння, варимо 5 хвилин і розливаємо лечо по стерилізованих банках, додавши в кожну банку пару горошин чорного перцю. Закупорюють.

ГОТУЄМО З НАМИ
Лечо по-угорськи в мультиварці

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею