Гасконське лечо з кабачками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
КонсерваціяФранцузька кухня
Незвичайне і дуже смачне лечо з кабачків з виноградом - рецепт з півдня Франції. Виноградний сік додає в традиційну смакову гаму лечо смак і аромат цієї сонячної ягоди
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Болгарський перець2 шт
Базилік2 ч.л.
Помідори6 шт
Кабачки2 шт
Томатна паста2 ст.л.
Червоний гострий перець0.50 шт
Олія100 мл
Яблучний оцет1 ст.л.
Часник10 зубчик
Сіль0.50 ст.л.
Виноград600 г
Перець чорний горшком за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)

Як приготувати гасконское лечо з кабачками

  1. Болгарський перець запікаємо в духовці, доки шкірке не буде вільно зніматися. Чистимо перець, нарізаємо кубиками розміром 1 х 1 см. Кабачки нарізаємо кубиками розміром 3 х 3 см.
  2. Помідори бланшируємо, знімаємо шкірку і збиваємо блендером до стану пюре. Часник дрібно рубаємо.
  3. Розміщуємо помідори на вогонь, додаємо часник і пасерувати на рослинній олії томатну пасту.
  4. Доводимо до кипіння. Додаємо сік з винограду.

Для приготування лечо вибирайте білий виноград, але не солодкий, а з невеликою кислинкою

У каструлю з помідорами додаємо кабачки, перець і дрібно нарізаний гострий перець. Додаємо сіль і тушкуємо лечо протягом 10 хвилин. Додаємо в лечо рослинне масло, виноградний сік, сушений базилік і яблучний оцет.

Доводимо до кипіння, варимо 5 хвилин і розливаємо лечо по стерилізованих банках, додавши в кожну банку пару горошин чорного перцю. Закупорюють.

ГОТУЄМО З НАМИ
Лечо по-угорськи в мультиварці

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сухе варення з яблук: простий рецепт приготування
Варення з винограду
Аджика (фоторецепт)
Мочений виноград
Аджика з помідорів
Білі гриби у вершковому маслі
Баклажани на зиму: найкращі рецепти
Заготовки для готовки: корисні напівфабрикати на зиму
Бастурма по-домашньому: 3 найкращі рецепти
Апетитні помідори в горіховому маринаді
Як заморозити овочі на зиму
Бурштинове варення з кавунових кірок (фоторецепт)
Помідори у власному соку (фоторецепт)
В’ялені помідори на зиму: найкращі рецепти
В’ялені помідори в олії

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар