Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

буженина у хлібі з пряним хлібним соусом

хліб білий (круглий) – 1 буханка

свинина (ошийок) – 700 г

печериці – 200 г

цибуля – 2 шт.

морква – 2 шт.

вершкове масло – 70 г

розмарин – 1 гілочка

часник – 2 зубчики

мелений імбир – 3 г

сушений базилік – 6 г

чорний мелений перець – 6 г

сіль – 10 г

олія – 80 мл

хлібний соус:

батон – 150 г

шпинат (заморожений) – 50 г

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

часник – 7 зубчиків

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

олія – 70 мл

На шматку свинини виріжте дві «кишені», не дорізаючи до протилежного краю м‘яса 2 см. Між розрізами вузьким ножем зробіть надрізи для шпигування. Натріть м’ясо сіллю, чорним меленим перцем, сушеним базиліком та меленим імбиром. Залишіть для маринування.

Приготуйте соус. Учорашній батон зі скоринкою наріжте кубиком, змішайте з розмороженим шпинатом, подрібненою петрушкою, кропом та пропущеним через прес часником. Додайте олію, сіль, чорний мелений перець. Перемішайте. Наповніть соусом «кишені» на м’ясі.

На суміші олії та вершкового масла зробіть засмажку з цибулі та моркви. На окремій пательні на такій же суміші обсмажте нарізані пластинками шампіньйони. Зцідіть через сито рідину з готової засмажки та грибів, додайте до неї вершкове масло та перемішайте.

З круглої білої хлібини зріжте кришечку. Ножем виріжте м’якуш. Просочіть хліб із середини ароматним маслом. На дно хліба викладіть суміш грибів та засмажки, зверху покладіть м’ясо, фаршироване хлібним соусом. Накрийте хліб кришечкою та щільно замотайте у пергамент та фольгу.

Випікайте у розігрітій до 180°С духовці впродовж 1,5 год. Дістаньте з духовки та залиште настоятися у фользі на 20 хв.

Video: Как приготовить буженину в хлебе с пряным хлебным соусом?

Смотрите рецепт буженины в хлебе с пряным хлебным соусом на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму