Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

буженина у хлібі з пряним хлібним соусом

хліб білий (круглий) – 1 буханка

свинина (ошийок) – 700 г

печериці – 200 г

цибуля – 2 шт.

морква – 2 шт.

вершкове масло – 70 г

розмарин – 1 гілочка

часник – 2 зубчики

мелений імбир – 3 г

сушений базилік – 6 г

чорний мелений перець – 6 г

сіль – 10 г

олія – 80 мл

хлібний соус:

батон – 150 г

шпинат (заморожений) – 50 г

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

часник – 7 зубчиків

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

олія – 70 мл

На шматку свинини виріжте дві «кишені», не дорізаючи до протилежного краю м‘яса 2 см. Між розрізами вузьким ножем зробіть надрізи для шпигування. Натріть м’ясо сіллю, чорним меленим перцем, сушеним базиліком та меленим імбиром. Залишіть для маринування.

Приготуйте соус. Учорашній батон зі скоринкою наріжте кубиком, змішайте з розмороженим шпинатом, подрібненою петрушкою, кропом та пропущеним через прес часником. Додайте олію, сіль, чорний мелений перець. Перемішайте. Наповніть соусом «кишені» на м’ясі.

На суміші олії та вершкового масла зробіть засмажку з цибулі та моркви. На окремій пательні на такій же суміші обсмажте нарізані пластинками шампіньйони. Зцідіть через сито рідину з готової засмажки та грибів, додайте до неї вершкове масло та перемішайте.

З круглої білої хлібини зріжте кришечку. Ножем виріжте м’якуш. Просочіть хліб із середини ароматним маслом. На дно хліба викладіть суміш грибів та засмажки, зверху покладіть м’ясо, фаршироване хлібним соусом. Накрийте хліб кришечкою та щільно замотайте у пергамент та фольгу.

Випікайте у розігрітій до 180°С духовці впродовж 1,5 год. Дістаньте з духовки та залиште настоятися у фользі на 20 хв.

Video: Как приготовить буженину в хлебе с пряным хлебным соусом?

Смотрите рецепт буженины в хлебе с пряным хлебным соусом на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів