Ягідний пудинг


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

ягідний пудинг

білий хліб – 300 г

малина, вишня, полуниця – 500 г

цукор – 150 г

лимон – 1 шт.

м’ята – 1 гілочка

Готуємо ягідний пудинг:

1. До малини, полуниці та вишні додайте цукор, сік лимона та цедру. Перемішайте, залиште на 5 хв. Потім відкиньте ягоди на сито та зцідіть сік.

2. Скибочки хліба без скоринок занурте у сік, вистеліть ними дно й борти миски.

3. Усередину викладіть ягоди, накрийте їх хлібом. Оберніть миску харчовою плівкою, поставте під прес на 12 год.

4. Готовий пудинг перекладіть на блюдо, прикрасьте ягодами та м’ятою.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Малиновий компот на зиму



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити