Торт П’яна вишня від Алли Ковальчук (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Торт П'яна вишня можна приготувати з простих і доступних продуктів. Кулінар Алла Ковальчук розкрила нам всі секрети приготування цього десерту!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Яйця – 6 шт.
  • Борошно – 200 г
  • Цукор – 450 г
  • Ванільний цукор – 15 г
  • Какао – 50 г
  • Вишня (свіжа або заморожена, без кісточок) – 350 г
  • Коньяк – 350 мл
  • Молоко 3,2% – 150 мл
  • Вершкове масло – 210 г
  • Шоколад чорний 70% – 300 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Розморожуємо вишню без кісточок. Якщо використовуємо свіжі вишні, то видаляємо кісточки.
  2. Викладаємо вишню в миску і заливаємо коньяком. Залишаємо на 12 годин.
  3. Проціджуємо вишню в друшляку, додаємо цукор і залишаємо на 10 хвилин.

Готуємо крем

  1. Молоко доводимо до кипіння і додаємо ванільний цукор.
  2. Яйця розтираємо з цукром. Продовжуючи помішувати, вливаємо молоко в яєчно-цукрову суміш. Ставимо масу на вогонь. Постійно помішуючи, проварюємо 5 хвилин.
  3. Переливаємо сироп в миску. Міксером збиваємо вершкове масло, вливаємо сироп. Збиваємо міксером.

Готуємо бісквіт

  1. Форму для випічки вистилаємо пергаментом, змащуємо вершковим маслом. Ставимо форму в холодильник.
  2. Відокремлюємо білки від жовтків. До жовтків додаємо цукор і ванільний цукор. Розтираємо жовтки з цукром. Білки збиваємо в піну з цукром. Змішуємо половину білків і жовтки.
  3. Борошно змішуємо з какао, просіюємо в яєчну суміш. Додаємо другу половину білків. Вимішуємо тісто.
  4. Викладаємо тісто у форму. Випікаємо бісквіт у духовці при температурі 180 °С 30 хвилин.
  5. Виймаємо бісквіт з форми. Даємо охолонути. Відрізаємо верхній шар бісквіта шириною 1,5 см. Виймаємо м’якоть і додаємо її в крем. Перемішуємо.
  6. Додаємо начинку в корж без м’якоті. Викладаємо шаром вишні. Накриваємо тонким коржем.

Готуємо глазур

Розтоплюємо шоколад на паровій бані. Додаємо молоко. Перемішуємо. Глазур наносимо шаром зверху і з боків торта.

Готуємо шоколадні фігурки

  1. Розтоплюємо шоколад на паровій бані. Перемішуємо.
  2. На пергаментному папері малюємо частини ялинки. Перевертаємо пергамент. Трафарет готовий.
  3. Відрізаємо новий пергамент, звертаємо його в тонкий конус. Розтоплений шоколад вливаємо в конус. Трохи придавлюючи, малюємо шоколадом частини ялинки на трафареті. Пергамент відправляємо в холодильник на 10 хвилин. Потім знімаємо застиглі частини ялинки з пергаменту і встановлюємо на рідку глазур на торті.
  4. Ставимо торт в холодильник на 3 години.

Читайте також: Торт «П’яна вишня»

Більше новорічних рецептів дивіться в нашій добірці Новий рік 2018|Всі рецепти


Як приготувати торт П’яна вишня: відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів