Малиново-сирний торт від Лізи Глинської (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Авторський рецепт малинового-сирного торта від відомого кондитера Єлизавети Глинської. Зацінить кожен ласун!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Цукор (для бісквіту)120г
Борошно (для бісквіту)60г
Мигдальні пластівці (для бісквіту)60г
Малина заморожена (для бісквіту)80г
Масло (для бісквіту)20г
Яєчні білки (для бісквіту)3шт
Смородинове пюре (для кулі)200г
Малинове пюре (для кулі)200г
Цукор (для кулі)80г
Желатин (для кулі)8г
Вода (для кулі)40мл
Вершки (для крему)200мл
Молоко (для крему)70мл
Вода (для крему)30мл
Цукор (для крему)120г
Сир 15% (для крему)400г
Желатин (для крему)8г
Жовтки (для крему)4шт
Додати в список покупок

Як приготувати малиново-сирний торт — покроковий фоторецепт

 рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

Продукти для малиново-сирного торта

Готуємо ягідний бісквіт

пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

рецепт пошагово малиново-творожного торта - шаг 1

1. Мигдальні пластівці перебиваємо разом з борошном до однородності

Не взбивайте суміш занадто довго, інакше з горіха може виділитися масло та маса стане вологою: в такому випадку, працювати з нею далі не можна

как приготовить малиново-творожный торт - шаг 2

 состав малиново-творожного торта

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской

2. Яєчні білки взбиваємо з цукром. Для цього доводимо масу до щільного стану, щоб вона тримала малюнок та була наповнена бульбашками.

Якщо в рецептурі є рівна кількість білків та цукру, то взбивати їх потрібо разом. Якшо ж білків більше, ніж цукру, то спочатку — білки, а потім, не перестаючи взбивати, вводимо цукор


Читайте також: Торт «Анна Павлова» з вишнею (фоторецепт)


как приготовить малиново-творожный торт - шаг 3

рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

3. Просіюємо мигдальну суміш. Додаємо її до взбитих вершків та обережно перемішуємо

 как приготовить малиново-творожный торт рецепт пошагово - шаг 4

4. Ротоплюємо масло, поєднуємо його з невеликою кількістю тіста та додаємо в основну масу

Ідеальне бісквітне тісто, що гарантовано підніметься, має бути пишним та в повітряних бульбашках

 как приготовить малиново-творожный торт - шаг 5

5. В готове тісто всипаємо заморожену малину. Якщо вона велика, можна трохи її поламати

Малина до останнього має бути замороженою, інакше вона пустить сік і бісквіт буде зіпсований


Читайте також: ТОП-7 страв з малини


как приготовить малиново-творожный торт рецепт пошагово - шаг 6

6. Викладаємо бісквіт на силіконовий коврик або на деко з пергаментом

как приготовить малиново-творожный торт - шаг 7

7. Розподіляючи тісто, орієнтуємося на розімр форми: має вийти 2 коржа. Розмір форми, що використовує Ліза: 11 на 18 см

 как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской рецепт пошагово

состав малиново-творожного торта от Лизы Глинской - шаг 7

7. Випікаємо бісквіт в розігрітій до 170° С духовці 12-15 хвилин

Готуємо сирний крем

как приготовить творожный крем - шаг 1

1. Нагріваємо вду з цукром до температури 116° С

как приготовить творожный крем пошагово - шаг 2

пошаговый рецепт творожного крема

2. Щоб перевірити готовність сиропу, беремо градусник або робимо пробу: в холодну воду капаємо трохи сиропу, збираємо його в кульку — вона має бути м’якою та пружною

рецепт приготовления творожного крема пошагово - шаг 3

пошаговый рецепт творожного крема

3. Яєчні жовтки взбиваємо добіла та додаємо в сироп. Взбиваємо все разом, доки маса не охолоне

рецепт пошагово творожного крема - шаг 4

как приготовить творожный крем пошаговый рецепт

4. Сир взбиваємо з вершками та молоком до однорідної консистенції


Читайте також: Творожний пиріг з маком («Все буде добре») (відеорецепт)


как приготовить творожный крем - шаг 5

рецепт творожного крема пошагово

5. Попередньо замочений та набухший желатин розтоплюємо на водяній бані та вводимо в яєчну масу. Для замочування 8 граммів желатину візьміть 40 мл води кімнатної температури

Якщо ви використовуєте листовий желатин, кількість води значення не має, але вода повинна бути дуже холодною

как приготовить творожный крем пошагово - шаг 6

6. Поєднуємо сирну та яєчну маси. Добре перемішуємо крем

Готуємо ягідне кулі

как приготовить ягодное кули

как готовить ягодное кули пошагово - шаг 1

1. Робимо пюре з ягід, перетираємо його через сито та разом з цукром та доводимо до сотейнику до кипіння

как готовить ягодное кули пошагово - шаг 2

2. Гаряче пюре поєднуємо з попередньо замочений та набухшим желатином. Перемішуємо до повного розчинення желатину та відправляємо кулі в холодильник. Охолодуємо до стану кисіля


Збираємо малиново-сирний торт

рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

 пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

1. З готового бісквіту вирізаємо 2 коржі

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской рецепт пошагово

2. Рамку для торту завертаємо у 2 шари харчової плівки так, щоб вийшло дно. наливаємо в рамку ягідне кулі та даємо йому постояти в холодному місці для ущільнення

 состав малиново-творожного торта от Лизы Глинской

3. На кулі викладаємо половину сирного крему

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской

4. Накриваємо крем першим коржем

рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

 пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

5. Зверху на корж викладаємо крем, що залишився та накриваємо торт другим коржем. Відправляємо торт в холодне місце до повного застигання

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской рецепт пошагово

6. Готовий малиново-сирний торт перевертаємо, виймаємо з рамки та прикрашаємо свіжими ягодами

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской

Малиново-сирний торт готовий!


Читайте також: 

Чорничний торт з грушою від Лізи Глинскої (фоторецепт)

Паска сирна – рецепт з фото покроковий


Лиза Глинская

Дякуємо за рецепт Лізи Глинської



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Безе
Празький торт – рецепт приготування
Заварний пиріг Карпатка
Бите скло — рецепт торта
Торт «Червоний оксамит» (фоторецепт)
Налисники з сиром
Бісквітний торт з полуницею
Сирна запіканка з маком і яблуками
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
клубничный рахат-лукум, клубничный рахат-лукум видео рецепт, клубничный рахат-лукум все буде смачно, как приготовить клубничный рахат-лукум
Полуничний рахат-лукум. 10 страв з ягід. 8 місце
клубничные мадленки с клубничным маслом, клубничные мадленки с клубничным маслом видео рецепт, клубничные мадленки с клубничным маслом все буде смачно, как приготовить клубничные мадленки с клубничным маслом
Полуничні мадленки з полуничним маслом. 10 страв з ягід. 10 місце