Малиново-сирний торт від Лізи Глинської (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Авторський рецепт малиново-сирного торта від відомого кондитера Єлизавети Глинської. Зацінить кожен ласун!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для бісквіту:
Цукор120 г
Борошно60 г
Мигдальні пластівці60 г
Малина80 г
Масло20 г
Яєчні білки3 шт
Для кулі:
Смородинове пюре (для кулі)200 г
Малинове пюре200 г
Цукор80 г
Желатин8 г
Вода40 мл
Для крему:
Вершки200 мл
Молоко70 мл
Вода30 мл
Цукор120 г
Сир кисломолочний400 г
Желатин8 г
Жовтки4 шт
Додати в список покупок

Як приготувати малиново-сирний торт — покроковий фоторецепт

 рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

Продукти для малиново-сирного торта

Готуємо ягідний бісквіт

пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

ГОТУЄМО З НАМИ
Бісквітний торт з полуницею

рецепт пошагово малиново-творожного торта - шаг 1

1. Мигдальні пластівці перебиваємо разом з борошном до однородності

Не взбивайте суміш занадто довго, інакше з горіха може виділитися масло та маса стане вологою: в такому випадку, працювати з нею далі не можна

как приготовить малиново-творожный торт - шаг 2

 состав малиново-творожного торта

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской

2. Яєчні білки взбиваємо з цукром. Для цього доводимо масу до щільного стану, щоб вона тримала малюнок та була наповнена бульбашками.

Якщо в рецептурі є рівна кількість білків та цукру, то взбивати їх потрібо разом. Якшо ж білків більше, ніж цукру, то спочатку — білки, а потім, не перестаючи взбивати, вводимо цукор

как приготовить малиново-творожный торт - шаг 3

рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

3. Просіюємо мигдальну суміш. Додаємо її до взбитих вершків та обережно перемішуємо

 как приготовить малиново-творожный торт рецепт пошагово - шаг 4

4. Ротоплюємо масло, поєднуємо його з невеликою кількістю тіста та додаємо в основну масу

Ідеальне бісквітне тісто, що гарантовано підніметься, має бути пишним та в повітряних бульбашках

 как приготовить малиново-творожный торт - шаг 5

5. В готове тісто всипаємо заморожену малину. Якщо вона велика, можна трохи її поламати

Малина до останнього має бути замороженою, інакше вона пустить сік і бісквіт буде зіпсований

как приготовить малиново-творожный торт рецепт пошагово - шаг 6

6. Викладаємо бісквіт на силіконовий коврик або на деко з пергаментом

как приготовить малиново-творожный торт - шаг 7

7. Розподіляючи тісто, орієнтуємося на розімр форми: має вийти 2 коржа. Розмір форми, що використовує Ліза: 11 на 18 см

 как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской рецепт пошагово

ГОТУЄМО З НАМИ
Літні десерти з ягодами

состав малиново-творожного торта от Лизы Глинской - шаг 7

7. Випікаємо бісквіт в розігрітій до 170° С духовці 12-15 хвилин

Готуємо сирний крем

как приготовить творожный крем - шаг 1

1. Нагріваємо вду з цукром до температури 116° С

как приготовить творожный крем пошагово - шаг 2

пошаговый рецепт творожного крема

2. Щоб перевірити готовність сиропу, беремо градусник або робимо пробу: в холодну воду капаємо трохи сиропу, збираємо його в кульку — вона має бути м’якою та пружною

рецепт приготовления творожного крема пошагово - шаг 3

пошаговый рецепт творожного крема

3. Яєчні жовтки взбиваємо добіла та додаємо в сироп. Взбиваємо все разом, доки маса не охолоне

рецепт пошагово творожного крема - шаг 4

как приготовить творожный крем пошаговый рецепт

4. Сир взбиваємо з вершками та молоком до однорідної консистенції

как приготовить творожный крем - шаг 5

рецепт творожного крема пошагово

5. Попередньо замочений та набухший желатин розтоплюємо на водяній бані та вводимо в яєчну масу. Для замочування 8 граммів желатину візьміть 40 мл води кімнатної температури

Якщо ви використовуєте листовий желатин, кількість води значення не має, але вода повинна бути дуже холодною

как приготовить творожный крем пошагово - шаг 6

6. Поєднуємо сирну та яєчну маси. Добре перемішуємо крем

Готуємо ягідне кулі

как приготовить ягодное кули

как готовить ягодное кули пошагово - шаг 1

1. Робимо пюре з ягід, перетираємо його через сито та разом з цукром та доводимо до сотейнику до кипіння

как готовить ягодное кули пошагово - шаг 2

2. Гаряче пюре поєднуємо з попередньо замочений та набухшим желатином. Перемішуємо до повного розчинення желатину та відправляємо кулі в холодильник. Охолодуємо до стану кисіля


Збираємо малиново-сирний торт

рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

 пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

1. З готового бісквіту вирізаємо 2 коржі

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской рецепт пошагово

2. Рамку для торту завертаємо у 2 шари харчової плівки так, щоб вийшло дно. наливаємо в рамку ягідне кулі та даємо йому постояти в холодному місці для ущільнення

 состав малиново-творожного торта от Лизы Глинской

3. На кулі викладаємо половину сирного крему

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской

4. Накриваємо крем першим коржем

рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

 пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

5. Зверху на корж викладаємо крем, що залишився та накриваємо торт другим коржем. Відправляємо торт в холодне місце до повного застигання

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской рецепт пошагово

6. Готовий малиново-сирний торт перевертаємо, виймаємо з рамки та прикрашаємо свіжими ягодами

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской

Малиново-сирний торт готовий!

Лиза Глинская

Дякуємо за рецепт Лізі Глинській!

ГОТУЄМО З НАМИ
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бісквітний торт з фруктами
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо