Малиново-сирний торт від Лізи Глинської (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Авторський рецепт малиново-сирного торта від відомого кондитера Єлизавети Глинської. Зацінить кожен ласун!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для бісквіту:
Цукор120 г
Борошно60 г
Мигдальні пластівці60 г
Малина80 г
Масло20 г
Яєчні білки3 шт
Для кулі:
Смородинове пюре (для кулі)200 г
Малинове пюре200 г
Цукор80 г
Желатин8 г
Вода40 мл
Для крему:
Вершки200 мл
Молоко70 мл
Вода30 мл
Цукор120 г
Сир кисломолочний400 г
Желатин8 г
Жовтки4 шт
Додати в список покупок

Як приготувати малиново-сирний торт — покроковий фоторецепт

 рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

Продукти для малиново-сирного торта

Готуємо ягідний бісквіт

пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

ГОТУЄМО З НАМИ
Бісквітний торт з полуницею

рецепт пошагово малиново-творожного торта - шаг 1

1. Мигдальні пластівці перебиваємо разом з борошном до однородності

Не взбивайте суміш занадто довго, інакше з горіха може виділитися масло та маса стане вологою: в такому випадку, працювати з нею далі не можна

как приготовить малиново-творожный торт - шаг 2

 состав малиново-творожного торта

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской

2. Яєчні білки взбиваємо з цукром. Для цього доводимо масу до щільного стану, щоб вона тримала малюнок та була наповнена бульбашками.

Якщо в рецептурі є рівна кількість білків та цукру, то взбивати їх потрібо разом. Якшо ж білків більше, ніж цукру, то спочатку — білки, а потім, не перестаючи взбивати, вводимо цукор

как приготовить малиново-творожный торт - шаг 3

рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

3. Просіюємо мигдальну суміш. Додаємо її до взбитих вершків та обережно перемішуємо

 как приготовить малиново-творожный торт рецепт пошагово - шаг 4

4. Ротоплюємо масло, поєднуємо його з невеликою кількістю тіста та додаємо в основну масу

Ідеальне бісквітне тісто, що гарантовано підніметься, має бути пишним та в повітряних бульбашках

 как приготовить малиново-творожный торт - шаг 5

5. В готове тісто всипаємо заморожену малину. Якщо вона велика, можна трохи її поламати

Малина до останнього має бути замороженою, інакше вона пустить сік і бісквіт буде зіпсований

как приготовить малиново-творожный торт рецепт пошагово - шаг 6

6. Викладаємо бісквіт на силіконовий коврик або на деко з пергаментом

как приготовить малиново-творожный торт - шаг 7

7. Розподіляючи тісто, орієнтуємося на розімр форми: має вийти 2 коржа. Розмір форми, що використовує Ліза: 11 на 18 см

 как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской рецепт пошагово

ГОТУЄМО З НАМИ
Літні десерти з ягодами

состав малиново-творожного торта от Лизы Глинской - шаг 7

7. Випікаємо бісквіт в розігрітій до 170° С духовці 12-15 хвилин

Готуємо сирний крем

как приготовить творожный крем - шаг 1

1. Нагріваємо вду з цукром до температури 116° С

как приготовить творожный крем пошагово - шаг 2

пошаговый рецепт творожного крема

2. Щоб перевірити готовність сиропу, беремо градусник або робимо пробу: в холодну воду капаємо трохи сиропу, збираємо його в кульку — вона має бути м’якою та пружною

рецепт приготовления творожного крема пошагово - шаг 3

пошаговый рецепт творожного крема

3. Яєчні жовтки взбиваємо добіла та додаємо в сироп. Взбиваємо все разом, доки маса не охолоне

рецепт пошагово творожного крема - шаг 4

как приготовить творожный крем пошаговый рецепт

4. Сир взбиваємо з вершками та молоком до однорідної консистенції

как приготовить творожный крем - шаг 5

рецепт творожного крема пошагово

5. Попередньо замочений та набухший желатин розтоплюємо на водяній бані та вводимо в яєчну масу. Для замочування 8 граммів желатину візьміть 40 мл води кімнатної температури

Якщо ви використовуєте листовий желатин, кількість води значення не має, але вода повинна бути дуже холодною

как приготовить творожный крем пошагово - шаг 6

6. Поєднуємо сирну та яєчну маси. Добре перемішуємо крем

Готуємо ягідне кулі

как приготовить ягодное кули

как готовить ягодное кули пошагово - шаг 1

1. Робимо пюре з ягід, перетираємо його через сито та разом з цукром та доводимо до сотейнику до кипіння

как готовить ягодное кули пошагово - шаг 2

2. Гаряче пюре поєднуємо з попередньо замочений та набухшим желатином. Перемішуємо до повного розчинення желатину та відправляємо кулі в холодильник. Охолодуємо до стану кисіля


Збираємо малиново-сирний торт

рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

 пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

1. З готового бісквіту вирізаємо 2 коржі

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской рецепт пошагово

2. Рамку для торту завертаємо у 2 шари харчової плівки так, щоб вийшло дно. наливаємо в рамку ягідне кулі та даємо йому постояти в холодному місці для ущільнення

 состав малиново-творожного торта от Лизы Глинской

3. На кулі викладаємо половину сирного крему

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской

4. Накриваємо крем першим коржем

рецепт пошагово малиново-творожного торта от Лизы Глинской

 пошаговый рецепт приготовления малиново-творожного торта от Лизы Глинской

5. Зверху на корж викладаємо крем, що залишився та накриваємо торт другим коржем. Відправляємо торт в холодне місце до повного застигання

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской рецепт пошагово

6. Готовий малиново-сирний торт перевертаємо, виймаємо з рамки та прикрашаємо свіжими ягодами

как приготовить малиново-творожный торт от Лизы Глинской

Малиново-сирний торт готовий!

Лиза Глинская

Дякуємо за рецепт Лізі Глинській!

ГОТУЄМО З НАМИ
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Улюблені сирники: простий рецепт
Випічка за півгодини: 3 рецепта
Домашні десерти до ранкового чаю
Торт Наполеон (Все буде добре)
Смачно і корисно: рецепти десертів з буряка
Молочна мастика
Глазуровані пончики (Все буде добре)
Пісочне тісто
Лаваш на кислому молоці
Хмиз
Торт Опера від Анетті Жернової (фоторецепт)
Десерти до чаю: 5 простих і швидких рецептів
Фруктовий торт без випічки
Шоколадний торт Альгамбра
Квасолевий торт (Все буде добре, відеорецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти