5 корисних десертів без грама цукру

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиЗдорове харчування
Відмовившись від цукру, не обов'язково відмовлятися від солодких задоволень! Пропонуємо 5 рецептів солодких десертів без рафінованого цукру і тільки з натуральними корисними підсолоджувачами
Зберегти в кулінарну книгу

Дієтичний зефір

Складові:

  • Яблука великі 3 шт
  • Яйця (білки) 2 шт
  • Мед за смаком
  • Агар-агар 10 г
  • Вода 0,5 склянки

Яблука розрізаємо навпіл, виймаємо серцевину і викладаємо у форму для запікання. Ставимо яблука запікатися в розігріту духовку до м’якості. Продовження рецепта читайте тут.

Сирний пиріг з ягодами

Складові:

  • Сир 300 г
  • Ягоди 200 г
  • Яйця 1 шт.
  • Манка 2 ст. л.
  • Сода 0,5 ч. Л.
  • Сметана 1 ст. л.
  • Мед за смаком

Змішуємо в глибокій посуді сир з манкою, яйцем, содою. Висипаємо промиті ягоди. Викладаємо масу з сиру в формочку для запікання. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Сирні кульки з сухофруктами

Складові:

  • Сир 100 г
  • Курага за смаком
  • Ізюм за смаком
  • Мед (або цукор) 1 ч.л.
  • Кокосова стружка 2 ст.л.

Родзинки і курагу запарюємо окропом і змішуємо їх в блендері разом з сиром і медом. Рецепт солодких кокосових цукерок читайте тут.

Яблучний крамбл

Складові:

  • 0,5 склянки вівсяних пластівців
  • жменя підсушеного мигдалю
  • 1-2 ст.л. нектару агави (або іншого сиропу без доданого цукру)
  • 2 великих яблука
  • сік лимона
  • кориця
  • ванільний йогурт без цукру

Вівсянку трохи перемелюємо в блендері разом, окремо перемелює мигдаль до стану пелюсток. Додаємо нектар агави. Яблука нарізаємо ломтіками, викладаємо на дно форми для запікання, поливаємо лимонним соком посипаємо корицею. Зверху висипаємо вівсяну крихту, пелюстки мигдалю і випікаємо крамбл 30 хвилин при 200 ° C. Подаємо крамбл з ванільним йогуртом.

Карамельні груші

Складові:

  • 3-5 міцних груш
  • сушена гвоздика – по 7 шт для кожної груші
  • 150 мл червоного сухого вина
  • 100 мл кленового сиропу (або будь-якого іншого сиропу без цукру)
  • цедра лимону
  • щіпка ванілі
  • дрібка кориці

Груші миємо, обсушуємо та вставляємо в кожну по 7 бутонів сушених гвоздик. Викладаємо груші в форму для запікання. В окремій ємності змішуємо Вінріх, кленовий сироп, цедру лимона, ваніль і корицю. Поливаємо цією сумішшю груші і закриваємо форму фольгою. Ставимо фрукти в духовку і випікаємо 25 хвилин при 200 ° C. Потім прибираємо фольгу і запікаємо фрукти ще 25 хвилин. Подаємо карамельні груші гарячими.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками