ГОТУЄМО З НАМИ
Полуниця в шоколаді
Як приготувати млинці з заварним кремом та полуницею
Продукти для приготування млинців з заварним кремом і полуницею
1. Викладаємо на млинець заварний крем
2. Згортаємо млинець конвертиком
3. Нарізаємо пластинками полуницю
4. Розтоплюємо в пательні вершкове масло
5. Обсмажуємо в маслі млинці з двох сторін
ГОТУЄМО З НАМИ
Млинці на мінеральній воді від Лізи Глинської
6. Викладаємо млинці на деко і запікаємо в розігрітій до 180 ° С духовці 5 хвилин
7. Насипаємо в глибоку пательню цукор
8. Додаємо полуницю, коли цукор стане купувати золотистий колір
Полуницю не можна переварювати, інакше вона втратить форму і розповзеться.
9. Додаємо полуничний конфітюр і через секунду знімаємо з вогню.
У соус для млинців з полуницею, за бажанням, можна додати кілька крапель лікеру «Пуантро». Він вводиться перед конфитюром.
10. Викладаємо млинці на тарілку
11. Додаємо полуницю і поливаємо млинці сиропом
Прикрашаємо страву листком м’яти – млинці з заварним кремом та полуницею готові!
ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадні млинці з бананом та полуницею (фоторецепт)