ГОТУЄМО З НАМИ
Справжні кокосові макаруни
Як готувати шоколадний фондан
Крок 1. Відокремлюємо білки від жовтків
Крок 2. Шоколад розтоплюємо разом з вершковим маслом на водяній бані. Знімаємо з вогню. Додаємо какао і ванільний цукор (половину пачки). Охолоджуємо
Крок 3. Полуницю нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо лікером (він повинен повністю покрити ягоди). Через 5 хвилин зайву рідину відціджуємо
Полуницю можна замінити будь-якою іншою ягодою або фруктом
Крок 4. Яєчні жовтки збиваємо з цукровою пудрою. Яєчні білки збиваємо з цукром. Вводимо жовтки і білки в остиглу шоколадну суміш
Крок 5. Порційні формочки для кексів змащуємо вершковим маслом і присипаємо какао. Викладаємо масу для фондана в формочки, заповнивши їх на 2/3 об’єму. Всередину викладаємо по 1 чайній ложці полуниці
Крок 6. Випікаємо фондан у розігрітій до 200 ° С духовці 5-7 хвилин. Фондан готовий, коли на поверхні з’явиться перша тріщина
Читайте також: Тирамісу без випічки