Як приготувати сирне печиво
- Розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з сиром. В окрему миску просіваємо борошно та розпушувач. З’єднуємо масло із кисломолочним сиром і борошном.
- Добре вимішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку та кладемо тісто в холодне місце на 30 хвилин.
- Охолоджене тісто розгортаємо в пласт товщиною 5 мм і вирізаємо виїмкою кола. Одну сторону кола посипаємо цукром, складаємо коло вдвічі (сторона з цукром повинна опинитися всередині), одну сторону знову присипаємо цукром і ще раз складаємо тісто вдвічі (цукор повинен бути всередині). Печиво повинне мати форму трикутників.
- Ще раз посипаємо одну сторону цукром, викладаємо печиво на змащене маслом деко (сторона з цукром повинна бути вгорі) і випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин.
ГОТУЄМО З НАМИ
10 рецептів печива за 15 хвилин