Тарт з грушею (фото)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухняФуршет
Майстер-клас по приготуванню грушевого тарта від кондитера Богдана Семчишина
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно250 г
Цукор135 г
Яєчний жовток1 шт
Масло165 г
Вершки20 г
Груша1 шт
Цукор (для груши)15 г
Мед (для груши)20 г
Кориця (для груши)1 г
Сіль0.00 за смаком
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування

Богдан Семчишин

Кондитер ресторана «Меланж» Богдан Семчишин

состав тарта с грушей

Продукти, які потрібні для приготування тарту: груша, кориця, масло, яєчний жовток, цукор, мед, вершки, борошно

рецепт пошагово тарта с грушей - шаг 1

1. Взбиваємо масло з цукром

пошаговый рецепт приготовления тарта с грушей - шаг 2

2. Додаємо жовток та перемішуємо

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово - шаг 3

3. Вливаємо верки та знову мішаємо

 как приготовить тарт с грушей пошагово - шаг 4

4. Додаємо борошно та замішуємо м’яке тісто, що не липне до рук

Порада: якщо тісто липне, додате ще борошна

рецепт пошагово тарта с грушей - шаг 5

5. Завертаємо тісто в харчову плівку та ставимо в холодильник на 30 хвилин

пошаговый рецепт приготовления тарта с грушей - шаг 6

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово

6. Чистимо груші від шкірки та нарізаємо кубиками

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово - шаг 7

7. Тушкуємо грушу в маслі до моменту, поки вона не стане м’якою

 как приготовить тарт с грушей пошагово - шаг 8

8. Додаємо цукор

 как приготовить тарт с грушей пошагово - шаг 9

9. Додаємо мед, перемішуємо та готуємо, щоб груша трохи карамелізувалася

рецепт пошагово тарта с грушей - шаг 10

10. Додаємо корицю

рецепт пошагово тарта с грушей - шаг 11

11. Проціджуємо грушу через сито

пошаговый рецепт приготовления тарта с грушей - шаг 12

пошаговый рецепт приготовления тарта с грушей

12. Розкочуємо тісто в тонкий пласт та формуємо основу для тарту: дно та стінки. Перд цим формочку змащуємо маслом

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово - шаг 13

13. Випікаємо основу в розігрітій до 180°С духовці, доки вона не підрум’яниться

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово - шаг 14

14. Викладаємо в основу шматочки груші

 как приготовить тарт с грушей пошагово

Готовий тарт подаємо з кулькою морозива — тарт з грушею готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками