Тарт з грушею (фото)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухняФуршет
Майстер-клас по приготуванню грушевого тарта від кондитера Богдана Семчишина
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно250 г
Цукор135 г
Яєчний жовток1 шт
Масло165 г
Вершки20 г
Груша1 шт
Цукор (для груши)15 г
Мед (для груши)20 г
Кориця (для груши)1 г
Сіль0.00 за смаком
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування

Богдан Семчишин

Кондитер ресторана «Меланж» Богдан Семчишин

состав тарта с грушей

Продукти, які потрібні для приготування тарту: груша, кориця, масло, яєчний жовток, цукор, мед, вершки, борошно

рецепт пошагово тарта с грушей - шаг 1

1. Взбиваємо масло з цукром

пошаговый рецепт приготовления тарта с грушей - шаг 2

2. Додаємо жовток та перемішуємо

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово - шаг 3

3. Вливаємо верки та знову мішаємо

 как приготовить тарт с грушей пошагово - шаг 4

4. Додаємо борошно та замішуємо м’яке тісто, що не липне до рук

Порада: якщо тісто липне, додате ще борошна

рецепт пошагово тарта с грушей - шаг 5

5. Завертаємо тісто в харчову плівку та ставимо в холодильник на 30 хвилин

пошаговый рецепт приготовления тарта с грушей - шаг 6

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово

6. Чистимо груші від шкірки та нарізаємо кубиками

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово - шаг 7

7. Тушкуємо грушу в маслі до моменту, поки вона не стане м’якою

 как приготовить тарт с грушей пошагово - шаг 8

8. Додаємо цукор

 как приготовить тарт с грушей пошагово - шаг 9

9. Додаємо мед, перемішуємо та готуємо, щоб груша трохи карамелізувалася

рецепт пошагово тарта с грушей - шаг 10

10. Додаємо корицю

рецепт пошагово тарта с грушей - шаг 11

11. Проціджуємо грушу через сито

пошаговый рецепт приготовления тарта с грушей - шаг 12

пошаговый рецепт приготовления тарта с грушей

12. Розкочуємо тісто в тонкий пласт та формуємо основу для тарту: дно та стінки. Перд цим формочку змащуємо маслом

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово - шаг 13

13. Випікаємо основу в розігрітій до 180°С духовці, доки вона не підрум’яниться

как приготовить тарт с грушей рецепт пошагово - шаг 14

14. Викладаємо в основу шматочки груші

 как приготовить тарт с грушей пошагово

Готовий тарт подаємо з кулькою морозива — тарт з грушею готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік