Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Солодка і смачна листівка до Дня Святого Миколая, яку зможе приготувати навіть дитина! Як приготувати пряники до Дня святого Миколая і порадувати малюків дивіться у нашому відеорецепті

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Борошно (для тіста)500г
Цукрова пудра (для тіста)180г
Яйця (для тіста)2шт
Розпушувач (для тіста)1ч.л.
Вершкове масло (для тіста)3ст.л.
Какао (для тіста)2ст.л.

Готуємо пряники

  1. Борошно просіваємо в миску разом з розпушувачем, додаємо цукрову пудру і какао. Масло розтоплюємо і додаємо в тісто, вбиваємо яйця і добре вимішуємо тісто.
  2. Викладаємо тісто на пергамент і розгортаємо в пласт товщиною в 1 см. За трафаретами вирізаємо листівки. Посередині листівки фігурними формочками для печива вирізаємо новорічні мотиви: ялинки, дзвіночки, зірочки.
  3. Випікаємо печиво в розігрітій до 180 С духовці 20 хвилин.

Готуємо білкову глазур

Білок (1 шт.) збиваємо з цукровою пудрою (1 склянка) і лимонною кислотою (1 ч.л.) в міцну піну.

Прикрашаємо листівки

Гарячі пряники покриваємо цукровою глазур’ю і розмальовуємо візерунками.

Читайте також: Дитяче меню до Дня святого Миколая (фото)

Як приготувати пряники: відеорецепт



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Пахлава медова
Ванільні вафлі
Макаруни – рецепт печива
Домашня панакота: 3 рецепта
Цукерки Пташине молоко (фоторецепт)
Хліб в хлібопічці
Вафлі в електровафельниці
Морквяний рахат-лукум
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пампухи з фруктами
Сирники з шоколадом
Морквяний хліб (фоторецепт)
Кекс з шоколадом в мультиварці
Енергетичний батончик: рецепт


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити