Готуємо пряники
- Борошно просіваємо в миску разом з розпушувачем, додаємо цукрову пудру і какао. Масло розтоплюємо і додаємо в тісто, вбиваємо яйця і добре вимішуємо тісто.
- Викладаємо тісто на пергамент і розгортаємо в пласт товщиною в 1 см. За трафаретами вирізаємо листівки. Посередині листівки фігурними формочками для печива вирізаємо новорічні мотиви: ялинки, дзвіночки, зірочки.
- Випікаємо печиво в розігрітій до 180 С духовці 20 хвилин.
Готуємо білкову глазур
Білок (1 шт.) збиваємо з цукровою пудрою (1 склянка) і лимонною кислотою (1 ч.л.) в міцну піну.
Прикрашаємо листівки
Гарячі пряники покриваємо цукровою глазур’ю і розмальовуємо візерунками.
Читайте також: Дитяче меню до Дня святого Миколая (фото)