Печені яблука

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыЗдоровое питание
Печені яблука - апетитний десерт, який можна їсти абсолютно усім. Вони дуже корисні та низькокалорійні, через що навіть входять до складу різноманітних дієт
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яблуко8 шт
Мед8 ст.л
Додати в список покупок

Як приготувати печені яблука:

  1. Яблука миємо і насухо витираємо. Не прорізаючи наскрізь, виймаємо серцевину.
  2. Викладаємо яблука на деко, в отвори кладемо мед, скроплюємо водою і запікаємо протягом 15-20 хвилин.
  3. Потім викладаємо на блюдця і подаємо до столу.

Печені яблука готові!

Дивіться також як приготувати яблука з медом та горіхами.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці