Як приготувати пшоняні млинці з родзинками
- Пшоно перебираємо, промиваємо і засипаємо в киплячу підсолену воду з розрахунком 3 частини води на одну частину крупи. Коли крупа почне варитися, воду зливаємо і вливаємо 550 мл молока, потім додаємо сіль, цукор і варимо пшоно до готовності.
- Готову кашу злегка охолоджуємо і добре розтираємо качалкою до однорідної маси.
- З борошна, дріжджів і молока, що залишилось, готуємо опару для млинців з родзинками. Потім опару разом з яйцями додаємо до каші та даємо підійти.
- У готове тісто додаємо збиті білки, злегка помішуючи знизу вгору, відправляємо промиті родзинки. Коли тісто підійде ще раз, випікаємо млинці з родзинками.