Желейно-зефирный торт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Зефир600г
Сливки500мл
Желатин быстрорастворимый1ст.л.
Банан2шт
Апельсин2шт
Киви2шт
Мандарин2шт
Варенье (густое)6ст.л.
Пудра сахарная2ст.л.

Сливки взбиваем с желатином. Зефир разрезаем на 4 части. Теперь слоями выкладываем на блюдо в такой очередности: зефир (основа); взбитые сливки; порезанный дольками апельсин; зефир; взбитые сливки; смесь нарезанных фруктов; зефир; варенье; зефир и взбитые сливки (верх). Украшаем верхнюю и боковую часть торта фруктами и сахарной пудрой,  выставляем на холод ненадолго.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Бісквіт в мультиварці
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт
Печені яблука в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Вівсяне печиво (фоторецепт)
Сирники з шоколадом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити