Желейно-зефирный торт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Зефир600 г
Сливки500 мл
Желатин быстрорастворимый1 ст.л.
Банан2 шт
Апельсин2 шт
Киви2 шт
Мандарин2 шт
Варенье (густое)6 ст.л.
Пудра сахарная2 ст.л.
Додати в список покупок

Сливки взбиваем с желатином. Зефир разрезаем на 4 части. Теперь слоями выкладываем на блюдо в такой очередности: зефир (основа); взбитые сливки; порезанный дольками апельсин; зефир; взбитые сливки; смесь нарезанных фруктов; зефир; варенье; зефир и взбитые сливки (верх). Украшаем верхнюю и боковую часть торта фруктами и сахарной пудрой,  выставляем на холод ненадолго.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша