Медовий торт з заварним кремом та фруктами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти8 березня
Медовий торт з заварним кремом та фруктами - хороша альтернатива класичному рецепту медовика. Смачний, пухкий та по-справжньому літній, він стане чудовим доповненнням до чаювання. Якщо вам закортіло чогось незвичного - можете приготувати медовий торт з заварним кремом та фруктами за цим рецептом.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста
Борошно пшеничне5 склянок
Яйця3 шт
Маргарин250 г
Цукор100 г
Мед3 ст. л
Сода1 ч. л
Ванілінза смаком
Для заварного крему
Молоко0,5 л
Яйця3 шт
Цукор150 г
Вершкове масло100 г
Білий шоколад1 плитка
Ваніль1 пакетик
Додати в список покупок

Як приготувати коржі для медовика?

  1. Просіюємо борошно, додаємо цукор, ванілін та яйця.
  2. Розтоплюємо мед, коли він почне закипати, додаємо соду та усе це перемішуємо.  (Посуд для цього етапу слід брати досить глибокий, оскільки сода у кілька разів збільшує об’єм меду).
  3. Додаємо розм’якшений маргарин та ретельно вимішуємо тісто.
  4. Ділимо тісто на 6 частин кулястої форми, накриваємо їх харчовою плівкою і відправляємо на годинку у холодильник.
  5. Дістаємо тісто з холодильника, кожен шматок розкочуємо, переносимо за допомогою скалки на деко і випікаємо.
  6. Коржі печуться досить швидко. У готовому вигляді вони мають пахнути злегка підгорілим медом.
  7. Після того, як коржі спеклися, надаємо їм однакової круглої форми ( це можна зробити за допомогою якогось трафарета, наприклад, тарілки).
  8. Обрізки розкришуємо, щоб зробити посипку для медовика.

Як приготувати заварний крем для медового торта?

  1. Борошно, цукор та ваніль змішуємо, додаємо яйця і вливаємо тепле молоко, безперервно помішуючи.
  2. Кладемо розламану на маленькі шматоки плитки білого шоколаду і ставимо усе це на плиту в антипригарному посуді.
  3. Варимо суміш, поки та не загустішає. Консистенція має нагадувати тісто для оладок.
  4. Коли крем стане густішим, знімаємо його з вогню і чекаємо, поки він трошки охолоне.
  5. Додаємо розм’якшене вершкове масло і перемішуємо крем за допомогою міксера.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як спекти торт Медовик зі сметанним кремом?

Складаємо медовик

  1. Змащуємо медові коржі заварним кремом.
  2. Поверх крему викладаємо шари з фруктів (можна взяти банан, курагу, чорнослив, ківі та журавлину). За бажанням можна додати горіхи.
  3. З’єднуємо медовик.
  4. Змащуємо торт зверху кремом і посипаємо крихтами з залишків коржів зверху і з боків.
  5. Прикраємо торт зверху довільними фруктами.
  6. Медовий торт з заварним кремом та фруктами готовий!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини
Швидкі десерти на Новий рік 2019

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік