Медовий торт з заварним кремом та фруктами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти8 березня
Медовий торт з заварним кремом та фруктами - хороша альтернатива класичному рецепту медовика. Смачний, пухкий та по-справжньому літній, він стане чудовим доповненнням до чаювання. Якщо вам закортіло чогось незвичного - можете приготувати медовий торт з заварним кремом та фруктами за цим рецептом.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста
Борошно пшеничне5 склянок
Яйця3 шт
Маргарин250 г
Цукор100 г
Мед3 ст. л
Сода1 ч. л
Ванілінза смаком
Для заварного крему
Молоко0,5 л
Яйця3 шт
Цукор150 г
Вершкове масло100 г
Білий шоколад1 плитка
Ваніль1 пакетик
Додати в список покупок

Як приготувати коржі для медовика?

  1. Просіюємо борошно, додаємо цукор, ванілін та яйця.
  2. Розтоплюємо мед, коли він почне закипати, додаємо соду та усе це перемішуємо.  (Посуд для цього етапу слід брати досить глибокий, оскільки сода у кілька разів збільшує об’єм меду).
  3. Додаємо розм’якшений маргарин та ретельно вимішуємо тісто.
  4. Ділимо тісто на 6 частин кулястої форми, накриваємо їх харчовою плівкою і відправляємо на годинку у холодильник.
  5. Дістаємо тісто з холодильника, кожен шматок розкочуємо, переносимо за допомогою скалки на деко і випікаємо.
  6. Коржі печуться досить швидко. У готовому вигляді вони мають пахнути злегка підгорілим медом.
  7. Після того, як коржі спеклися, надаємо їм однакової круглої форми ( це можна зробити за допомогою якогось трафарета, наприклад, тарілки).
  8. Обрізки розкришуємо, щоб зробити посипку для медовика.

Як приготувати заварний крем для медового торта?

  1. Борошно, цукор та ваніль змішуємо, додаємо яйця і вливаємо тепле молоко, безперервно помішуючи.
  2. Кладемо розламану на маленькі шматоки плитки білого шоколаду і ставимо усе це на плиту в антипригарному посуді.
  3. Варимо суміш, поки та не загустішає. Консистенція має нагадувати тісто для оладок.
  4. Коли крем стане густішим, знімаємо його з вогню і чекаємо, поки він трошки охолоне.
  5. Додаємо розм’якшене вершкове масло і перемішуємо крем за допомогою міксера.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як спекти торт Медовик зі сметанним кремом?

Складаємо медовик

  1. Змащуємо медові коржі заварним кремом.
  2. Поверх крему викладаємо шари з фруктів (можна взяти банан, курагу, чорнослив, ківі та журавлину). За бажанням можна додати горіхи.
  3. З’єднуємо медовик.
  4. Змащуємо торт зверху кремом і посипаємо крихтами з залишків коржів зверху і з боків.
  5. Прикраємо торт зверху довільними фруктами.
  6. Медовий торт з заварним кремом та фруктами готовий!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками