Відривний пиріг: 3 рецепти приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Порадуйте рідних чимось особливим, приготувавши відривний пиріг з капустою, яблуками та згущеним молоком
Зберегти в кулінарну книгу

Відривний пиріг з капустою

Складові:

Тісто:

  • Кефір – 1 склянка;
  • Борошно пшеничне – 3 склянки;
  • Рослинна олія – ​​0,5 склянки;
  • Сіль – 0,5 ч. л.;
  • Цукор – 1 ст. л .;
  • Дріжджі – 10 г;
  • Яйце куряче для змащення – 1 шт .;

Начинка:

  • Цибуля ріпчаста (середня) – 1 шт .;
  • Яйце куряче – 3 шт .;
  • Олія – ​​для смаження;
  • Сіль

Рецепт приготування відривного пирога з капустою

  1. Кефір підігріваємо до теплого стану, всипаємо в нього цукор і дріжджі. Залишаємо до підйому дріжджів.
  2. Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю, олією,  кефірно-дріжджовою сумішшю. Добре вимішуємо тісто, прибираємо в тепле місце для підйому приблизно на 1 годину. Воно повинно збільшитися в розмірі в 2-2,5 рази.
  3. Поки тісто піднімається, готуємо начинку. Варимо яйця круто. Остуджуємо, чистимо, ріжемо на дрібні шматочки. Цибулю чистимо, ріжемо на невеликі квадратики, обсмажуємо в олії до золотистого кольору. Змішуємо обсмажену цибулю з яйцями, солимо за смаком. Начинка готова.
  4. Як тільки тісто підійде, обминаємо його. Ділимо на однакові шматочки.
  5. Кожен шматочок розгортаємо в коржики, на які викладаємо начинку.
  6. Звертаємо коржики у вигляді півмісяця і з’єднуємо протилежні кінці. Це будуть пелюстки.
  7. Кладемо наші пелюстки по колу на деко або в форму для випічки.
  8. Останні коржики з начинкою формуємо у вигляді круглої булочки і кладемо швом вниз в центр нашого квітки, трохи накриваючи кінці пелюсток.
  9. Змащуємо пиріг збитим яйцем і ставимо відпочити хвилин на 15-20. Пиріг, що піднявся, ставимо в розігріту до 160 градусів духовку і випікаємо до золотистого кольору. Готовий пиріг загортаємо в рушник і залишаємо до охолодження.

Відривний пиріг з яблуками

preview-650x341-98-1464862504

Складові:

  • яблука – 5 шт.
  • молоко (2,5%) – 300 мл
  • дріжджі – 10 г
  • сметана – 40 мл
  • цукор – 125 г
  • сіль – 12 г
  • борошно – 740 г
  • вершкове масло – 120 г
  • яйця – 3 шт.
  • ванільний цукор – 8 г
  1. У підігріте молоко додайте дріжджі, цукор і 1 ст.л. борошна. Перемішайте. Залиште опару на кілька хвилин.
  2. Збийте яйця, додайте вершкове масло, опару та сметану. До борошна додайте дрібку солі. Всипте борошно в рідку масу і замісить тісто. Залиште його підходити на 30 хвилин.
  3. Яблука очистіть від шкірки, виріжте серединки і наріжте скибками. Запаніруйте в суміші цукру та ванільного цукру.
  4. Розкачайте тісто, виріжте чашкою кружечки, викладіть на кожен кружечок по яблучній скибці і защипніть краї, як вареника. Перекладіть заготовки у форму, застелену пергаментом і змащену маслом. Залиште на 15 хвилин підходити.
  5. Потім змастіть пиріг збитим жовтком і присипте цукром з ваніллю. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 40 хвилин.

Відривний пиріг зі згущеним молоком

Складові:

  • Цукор – 150 г;
  • Вода – 100 г;
  • Сметана – 200 мл;
  • Рафінована олія – ​​50 мл;
  • Ванільний цукор – за смаком;
  • Яйце – 1 шт .;
  • Сухі дріжджі – 7-9 г;
  • Борошно – 550 г;
  • Згущене молоко

Покроковий рецепт приготування відривного пирога зі згущеним молоком

  1. Дві столові ложки борошна змішуємо зі столовою ложкою цукру, додаємо дріжджі і заливаємо водою. Збиваємо віночком і залишаємо на 15 хвилин.
  2. У мисці з борошном робимо лунку, вливаємо дріжджі і всі інші інгредієнти, замішуємо тісто , в змащену маслом миску прибираємо тісто і накриваємо через 30 хвилин обов’язково обминаємо тісто і даємо йому вдруге піднятися .
  3. Ділимо тісто на шматочки по 75 грам, з кожної кульки розгортаємо круглу тонкий корж в центрі, змащуємо згущеним молоком, складаємо корж навпіл і звертаємо в рулетик, виходить як трояндочка. Викладаємо на змащений маслом пергамент і даємо збільшиться в два-три рази .
  4. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці при 180С до приємного золотистого кольору, пиріг прикрашаємо цукровою пудрою!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік