Тістечко “Картопля “за ГОСТом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Тістечко "Картопля "за ГОСТом - чудовий десерт, що не втрачає своєї актуальності. Рецепт приготування такого тістечка має знати кожна господиня.
Зберегти в кулінарну книгу

Складові:

  • Яйце куряче (бісквіт) – 3 шт
  • Цукор (бісквіт) – 90 г
  • Борошно пшеничне (бісквіт) – 75 г
  • Крохмаль (бісквіт) – 15 г
  • Масло вершкове (крем) – 125 г
  • Цукрова пудра (для крему -65 г, для обвалювання -100) – 165 г
  • Молоко згущене (крем) – 50 г
  • Алкоголь (ром або коньяк; додавати в крем) – 3-4 ч. л
  • Какао-порошок (для обвалювання) – 60-80

ГОТУЄМО З НАМИ
Смачне тістечко шу

Як приготувати тістечко ” Картопля “за ГОСТом:

  1. Збиваємо жовтки разом з цукром (дві третини) у в’язкий крем світлого кольору.
  2. Збиваємо до стійких піків білки і додаємо цукор, що залишився. Знову ретельно збиваємо, пока маса не стане щільною.
  3. Змішуємо білки з жовтками.
  4. Додаємо в суміш просіяне борошно і крохмаль. Перемішуємо все рухами від краю до центру знизу вгору.
  5. Виливаємо тісто на деко на пекарській папір і випікаємо 12-15 хвилин за температури 200 ° С.
  6. Готовий бісквіт охолоджуємо і залишаємо не менш ніж на одну ніч. Розламуємо на шматочки.
  7. Подрібнюємо бісквіт в блендері до стану дрібної крихти. Пересипаємо її у велику миску.
  8. Готуємо крем: вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою доти, доки не вийде пишна легка маса світлого кольору.
  9. Додаємо, не припиняючи збивати, згущене молоко. Відкладаємо чайну ложку крему в корнет.
  10. Викладаємо крем на крихту, додаємо по одній десертній ложці рому і коньяку.
  11. Ретельно все розмішуємо, поки не отримаємо однорідну масу.
  12. Ліпимо тістечка. Їх повинно вийти 10.
  13. Обвалюємо десерт в суміші з какао-порошку і цукрової пудри (по одній чайній ложці з гіркою).
  14. Даємо тістечкам трохи полежати і обвалюємо їх ще раз.
  15. Робимо поглиблення в тістечках і видавлюємо туди крем у вигляді паростків.
  16. Охолоджуємо десерт в холодильнику приблизно годину.

Тістечко “” Картопля ” за ГОСТом” готове!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками