Тістечко “Картопля “за ГОСТом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Тістечко "Картопля "за ГОСТом - чудовий десерт, що не втрачає своєї актуальності. Рецепт приготування такого тістечка має знати кожна господиня.
Зберегти в кулінарну книгу

Складові:

  • Яйце куряче (бісквіт) – 3 шт
  • Цукор (бісквіт) – 90 г
  • Борошно пшеничне (бісквіт) – 75 г
  • Крохмаль (бісквіт) – 15 г
  • Масло вершкове (крем) – 125 г
  • Цукрова пудра (для крему -65 г, для обвалювання -100) – 165 г
  • Молоко згущене (крем) – 50 г
  • Алкоголь (ром або коньяк; додавати в крем) – 3-4 ч. л
  • Какао-порошок (для обвалювання) – 60-80

ГОТУЄМО З НАМИ
Смачне тістечко шу

Як приготувати тістечко ” Картопля “за ГОСТом:

  1. Збиваємо жовтки разом з цукром (дві третини) у в’язкий крем світлого кольору.
  2. Збиваємо до стійких піків білки і додаємо цукор, що залишився. Знову ретельно збиваємо, пока маса не стане щільною.
  3. Змішуємо білки з жовтками.
  4. Додаємо в суміш просіяне борошно і крохмаль. Перемішуємо все рухами від краю до центру знизу вгору.
  5. Виливаємо тісто на деко на пекарській папір і випікаємо 12-15 хвилин за температури 200 ° С.
  6. Готовий бісквіт охолоджуємо і залишаємо не менш ніж на одну ніч. Розламуємо на шматочки.
  7. Подрібнюємо бісквіт в блендері до стану дрібної крихти. Пересипаємо її у велику миску.
  8. Готуємо крем: вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою доти, доки не вийде пишна легка маса світлого кольору.
  9. Додаємо, не припиняючи збивати, згущене молоко. Відкладаємо чайну ложку крему в корнет.
  10. Викладаємо крем на крихту, додаємо по одній десертній ложці рому і коньяку.
  11. Ретельно все розмішуємо, поки не отримаємо однорідну масу.
  12. Ліпимо тістечка. Їх повинно вийти 10.
  13. Обвалюємо десерт в суміші з какао-порошку і цукрової пудри (по одній чайній ложці з гіркою).
  14. Даємо тістечкам трохи полежати і обвалюємо їх ще раз.
  15. Робимо поглиблення в тістечках і видавлюємо туди крем у вигляді паростків.
  16. Охолоджуємо десерт в холодильнику приблизно годину.

Тістечко “” Картопля ” за ГОСТом” готове!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бісквітний торт з фруктами
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо