Як приготувати торт Прага без згущеного молока
- Масло розтоплюємо і залишаємо, щоб воно трохи охололо.
- Яйця збиваємо з цукром до тих пір, поки він повністю не розчиниться. Продовжуючи збивати, поступово вводимо в тісто олію і інші інгредієнти для коржів.
- Деко, де буде випікатися корж, змащуємо маслом. Виливаємо тісто і випікаємо корж в духовці до тих пір, поки корж не відставатиме від країв.
- Виймаємо корж з духовки, даємо йому охолонути і розрізаємо вздовж на 2 коржа.
Готуємо крем: збиваємо сметану з цукром і какао. Змащуємо кремом перший корж. Зверху викладаємо другий і поливаємо празький торт теплою глазур’ю: для цього розтоплюємо масло, додаємо туди всі інгредієнти для глазурі і варимо до загустіння.