Празький торт – рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Рецепт легендарного шоколадного торта, який свого часу був придуманий кондитером московського ресторану Прага. Як приготувати Празький торт, дивіться в нашому рецепті

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Для тіста
Цукор1ст
Яйця3шт
Сметана1ст
Борошно1,5ст
Сгущене молоко0,5банки
Какао2ст.л.
Сода1ч.л.
Для крему
Сгущене молоко0,5банки
Вершкове масло150г
Для глазури
Вершкове масло50г
Цукор4ст.л.
Молоко2ст.л.
Какао2ст.л.
Коньяк50мл
Додати в список покупок

Приготування тіста для Празького торта:

  1. Розігрійте духовку до 200 С.
  2. Розітріть яйця з цукром, поки маса не стане пишною і світлою. Додайте сметану, згущене молоко і добре збийте. Поступово всипте борошно, какао і соду. Все добре перемішайте.
  3. Розділіть тісто на 4 частини. Спечені коржі повинні вийде в діаметрі 24 см. Кожен корж випікається до 20 хвилин.
  4. Після того як коржі охолонуть просочіть їх коньяком.

Приготування крему для Празького торта:

  1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо зі згущеним молоком, додаємо какао.
  2. Добре перемішуємо і охолоджуємо.

 

Читайте також: Як прикрасити торт «Монастирська хата»

Приготування глазурі для Празького торта:

  1. Змішайте вершкове масло, цукор, молоко і какао.
  2. Варіть суміш протягом 3-5 хвилин.

Три коржа змащуємо кремом і складаємо торт. Верхній шар і боки покриваємо шоколадною глазур’ю, потім ставимо торт на кілька годин в холодильник.

Читайте також: Покроковий рецепт коржів для торту



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею
Пишні оладки на кефірі
Піца з овочами
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Смачне тістечко шу
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)
Полуниця в шоколаді
Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво
Домашня солона карамель


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів