Празький торт – рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Рецепт легендарного шоколадного торта, який свого часу був придуманий кондитером московського ресторану Прага. Як приготувати Празький торт, дивіться в нашому рецепті
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста
Цукор1 ст
Яйця3 шт
Сметана1 ст
Борошно1,5 ст
Сгущене молоко0,5 банки
Какао2 ст.л.
Сода1 ч.л.
Для крему
Сгущене молоко0,5 банки
Вершкове масло150 г
Для глазури
Вершкове масло50 г
Цукор4 ст.л.
Молоко2 ст.л.
Какао2 ст.л.
Коньяк50 мл
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
6 кращих коржів для тортів

Приготування тіста для Празького торта:

  1. Розігрійте духовку до 200 С.
  2. Розітріть яйця з цукром, поки маса не стане пишною і світлою. Додайте сметану, згущене молоко і добре збийте. Поступово всипте борошно, какао і соду. Все добре перемішайте.
  3. Розділіть тісто на 4 частини. Спечені коржі повинні вийде в діаметрі 24 см. Кожен корж випікається до 20 хвилин.
  4. Після того як коржі охолонуть просочіть їх коньяком.

Приготування крему для Празького торта:

  1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо зі згущеним молоком, додаємо какао.
  2. Добре перемішуємо і охолоджуємо.

Приготування глазурі для Празького торта:

  1. Змішайте вершкове масло, цукор, молоко і какао.
  2. Варіть суміш протягом 3-5 хвилин.

Три коржа змащуємо кремом і складаємо торт. Верхній шар і боки покриваємо шоколадною глазур’ю, потім ставимо торт на кілька годин в холодильник.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як зробити шоколадні прикраси для десертів своїми руками

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирний кекс за ГОСТом
Шарлотка з яблуками (фото рецепт)
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)
Економний медовий торт
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму