Мурашник із печива
Інгредієнти:
- печиво — 500 г;
- вершкове масло — 100 г;
- волоські горіхи — 150 г;
- згущене молоко — 1 банка;
- мак — 2 ст. л.
Спосіб приготування
Руками розламуємо печиво на невеликі шматочки. Збиваємо міксером масло та згущене молоко кімнатної температури. Продовження рецепта — тут.
Медовик з заварним кремом
Складові:
- мед – 2 ст. л .;
- цукор – 2 склянки;
- молоко – 1,5 склянки;
- сода – 2 ч. л .;
- вершкове масло – 400 г;
- яйця – 4 шт .;
- борошно – 3 склянки.
Читайте продовження рецепта тут.
Торт Рижик
Складові:
- борошно – 500 г;
- цукор – 200 г;
- яйця – 2 шт .;
- мед – 100 г;
- вершкове масло – 300 г;
- сода – 2 ч. л .;
- згущене молоко – 400 г.
Продовження рецепта читайте тут
Сметанний торт з печивом і бананом
Інгредієнти:
- печиво — 340 г;
- банан — 3 шт.;
- сметана — 400 г;
- желатин — 25 г;
- цукор — 150 г;
- ванілін — 0,5 г.
Спосіб приготування
В окропі розчиняємо желатин. Ламаємо печиво на шматочки, банани нарізаємо. Роз’ємну форму для торта застилаємо харчовою плівкою. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Торт Спартак
Складові:
- вершкове масло – 100 г;
- яйця – 6 шт .;
- какао – 225 г;
- борошно – 1 кг;
- цукор – 550 г;
- сметана – 600 мл;
- йогурт – 100 мл;
- цукрова пудра – 200 г;
- кава мелена – 7 г;
- сік апельсина – 50 мл;
- ром – 20 мл;
- вершки – 100 мл.
Читайте тут, як приготувати торт Спартак.
Торт зі згущеним молоком
Інгредієнти:
- печиво — 500 г;
- родзинки — 100 г;
- волоські горіхи — 1 склянка;
- какао-порошок — 10 г;
- сметана — 4 ст. л.;
- цукор — 4 ст. л.;
- згущене молоко — 1 банка.
Спосіб приготування
Змішуємо в каструлі сметану, цукор і какао. Ставимо каструлю на вогонь і варимо крем, постійно помішуючи близько 3-4 хвилин, щоб він добре розігрівся, але не закипів. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Празький торт: класичний рецепт
Інгредієнти:
- цукор – 1 склянка;
- яйця – 3 шт.;
- сметана – 1 склянка;
- борошно – 1,5 склянки;
- згущене молоко – 0,5 банки;
- какао – 2 ст. л. ;
- вершкове масло – 150 г;
- коньяк для просочення – 50 мл.
Спосіб приготування
Розігрійте духовку до 200 С. Розітріть яйця з цукром, поки маса не стане пишною і світлою. Додайте сметану, згущене молоко та добре збийте. Поступово всипте борошно, какао та соду. Все добре перемішайте. Розділіть тісто на 4 частини. Спечені коржі повинні вийти діаметром 24 см. Кожен корж випікається до 20 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.