Домашні торти: 7 рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Що може бути смачніше домашнього тортика? Пропонуємо приготувати мурашник, медовик, торт Рижик, сметанний торт, Спартак і торт зі згущеним молоком
Зберегти в кулінарну книгу

Мурашник із печива

Інгредієнти:

  • печиво — 500 г;
  • вершкове масло — 100 г;
  • волоські горіхи — 150 г;
  • згущене молоко — 1 банка;
  • мак — 2 ст. л.

Спосіб приготування

Руками розламуємо печиво на невеликі шматочки. Збиваємо міксером масло та згущене молоко кімнатної температури. Продовження рецепта — тут.


Медовик з заварним кремом

Складові:

  • мед – 2 ст. л .;
  • цукор – 2 склянки;
  • молоко – 1,5 склянки;
  • сода – 2 ч. л .;
  • вершкове масло – 400 г;
  • яйця – 4 шт .;
  • борошно – 3 склянки.

Читайте продовження рецепта тут.


Торт Рижик

Складові:

  • борошно – 500 г;
  • цукор – 200 г;
  • яйця – 2 шт .;
  • мед – 100 г;
  • вершкове масло – 300 г;
  • сода – 2 ч. л .;
  • згущене молоко – 400 г.

Продовження рецепта читайте тут


Сметанний торт з печивом і бананом

Інгредієнти:

  • печиво — 340 г;
  • банан — 3 шт.;
  • сметана — 400 г;
  • желатин — 25 г;
  • цукор — 150 г;
  • ванілін — 0,5 г.

Спосіб приготування

В окропі розчиняємо желатин. Ламаємо печиво на шматочки, банани нарізаємо. Роз’ємну форму для торта застилаємо харчовою плівкою. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.


Торт Спартак

Складові:

  • вершкове масло – 100 г;
  • яйця – 6 шт .;
  • какао – 225 г;
  • борошно – 1 кг;
  • цукор – 550 г;
  • сметана – 600 мл;
  • йогурт – 100 мл;
  • цукрова пудра – 200 г;
  • кава мелена – 7 г;
  • сік апельсина – 50 мл;
  • ром – 20 мл;
  • вершки – 100 мл.

Читайте тут, як приготувати торт Спартак.


Торт зі згущеним молоком

Інгредієнти:

  • печиво — 500 г;
  • родзинки — 100 г;
  • волоські горіхи — 1 склянка;
  • какао-порошок — 10 г;
  • сметана — 4 ст. л.;
  • цукор — 4 ст. л.;
  • згущене молоко — 1 банка.

Спосіб приготування

Змішуємо в каструлі сметану, цукор і какао. Ставимо каструлю на вогонь і варимо крем, постійно помішуючи близько 3-4 хвилин, щоб він добре розігрівся, але не закипів. Продовження рецепта читайте за посиланням.


Празький торт: класичний рецепт

Інгредієнти:

  • цукор – 1 склянка;
  • яйця – 3 шт.;
  • сметана – 1 склянка;
  • борошно – 1,5 склянки;
  • згущене молоко – 0,5 банки;
  • какао – 2 ст. л. ;
  • вершкове масло – 150 г;
  • коньяк для просочення – 50 мл.

Спосіб приготування

Розігрійте духовку до 200 С. Розітріть яйця з цукром, поки маса не стане пишною і світлою. Додайте сметану, згущене молоко та добре збийте. Поступово всипте борошно, какао та соду. Все добре перемішайте. Розділіть тісто на 4 частини. Спечені коржі повинні вийти діаметром 24 см. Кожен корж випікається до 20 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці