Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2022
Ця сирна паска з заварним кремом має просто фантастичний аромат і неймовірно ніжну структуру а також вона не потребує випічки і дріжджів .
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор100 г
Ваніль1 ч.л.
Яйця2 шт
Вершки 33%100 мл
Жирний сир500 г
Вершкове масло100 г
Сухофрукти100 г
Шоколад20 г
Додати в список покупок

Рецепт приготування сирної паски на заварному кремі від Мартиновської Марії

1. У каструльку з товстим дном насипаємо 100 г. цукру та додаємо 1 чайну ложку ванілі.

2. Сюди ж додаємо 2 курячих яйця та 100 мл. жирних вершків.

3. Перемішуємо до однорідності і відправляємо на невеликий вогонь.

4. Крем постійно треба буде мішати вінчикон. По-перше, щоб не утворилося грудочок. По-друге, щоб він не пригорів. Заварна основа повинна загустнути та закипіти.

5. Знімаємо з вогню, накриваємо харчовою плівкою заварну основу в контакти і даємо охолонути. Охолоджувати повністю не потрібно, маса просто не має бути дуже гарачою.

6. Беремо 500 г. жирного сиру (в ідеалі домашній). До кисломолочного сиру додаємо 100 г. вершкового масла розм’якшеного при кімнатній температурі. Масло також повинно бути якісним, жирністю не менше ніж 82%.

7. Далі додаємо нашу ще теплу, але вже не гарячу заварну основу. Перебиваємо блендером до однорідної маси без грудочок.

8. До сирної маси додаємо 100 г. улюблених сухофруктів. Сухофрукти попередньо ошпарюємо кип’ятком та просушуємо.

9. Беремо форму та вистилаємо її вологою марлею в один шар. Стараємося щоб марля мала мінімум складок, особливо великих, адже вони відразяться на зовнішньому вигляді паски.

10. Викладаємо у форму, вистелену марлею сирну масу. Стараємося постійно втрамбовувати лопаткою, злегка вирівнюємо поверхню сирної маси, накриваємо кінцями марлі і притискаємо руками (обов’язково, щоб основа сирної маси була накрита марлею).

11. Ставимо пасочку під гніт, в якості гніту можна використати банку огірків, чи щось важке.

12. Відправляєио сирну паску з заварним кремом у холодне місце приблизно на 10 годин.

13. Коли пройде цей час – приступаємо до знімання форми та марлі.

14. За бажанням паску можна прикрасити. Достатньо розтопити 20 г. шоколаду і полити ним сирну паску з заварним кремом зверху.

Ну от і все! Сирна паска з заварним кремом готова!

Читайте також:

Сирна паска від Ярославського Володимира

Всі рецепти на Великдень 2022

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами
Глазур для паски – простий рецепт


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці